Μουρίνιο: Μόνο τρίτοι στην Ισπανία, Σίτι και Γιουνάιτεντ

12:16 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι αποφάσιζαν να αγωνιστούν στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν θα είχαν ελπίδα όχι μόνο για τον τίτλο αλλά ούτε και για την δεύτερη θέση καθώς, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, η υψηλότερη θέση που θα μπορούσαν να καταλάβουν θα ήταν η τρίτη. Πίσω δηλαδή από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του στο αμερικανικό ESPN, ο Μουρίνιο τόνισε: "Αυτό που πιστεύω είναι ότι οποιοσδήποτε σύλλογος στον κόσμο πάρει

μέρος στο ισπανικό πρωτάθλημα θα καταταγεί τρίτος. Η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, ποιος άλλος; Θα τερματίσουν τρίτοι γιατί στην Primera Division αγωνίζονται οι δυο κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, οπότε φυσικά με τους άλλους, έχουν μια μεγάλη διαφορά".
Όσο για τον νικητή της εφετινής "Χρυσής Μπάλας", ο Μουρίνιο στήριξε για ακόμα μια φορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Χωρίς να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει καν κατακτήσει το πρωτάθλημα, πώς μπορεί να πάρει την Χρυσή Μπάλα ο Μέσι; Πιστεύω πως το βραβείο ανήκει στον Κριστιάνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα