Μουρίνιο: «Φυσιολογικό να κυκλοφορούν σενάρια»

19:14 16/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πορτογάλος κόουτς, δεν θέλησε να μπει σε διαδικασία διαψεύσεων για τα ονόματα που φέρονται να απασχολούν τους «μπλε» του Λονδίνου και φυσικά, δεν θέλησε να αναφερθεί και στο θέμα του Γουέιν Ρούνεϊ, αφήνοντας τη φημολογία περί πιθανής κρούσης, να παίρνει διαστάσεις.

«Είναι περίοδος που όλοι όλες οι μεγάλες ομάδες και οι προπονητές, συμπεριλαμβάνονται στα διάφορα δημοσιεύματα περί μετακινήσεων. Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όλο και κάτι θα έχει βγει αληθινό απ' όλα αυτά που γράφονται. Αλλά προς το παρόν, εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχω κι αν έχω κάποιους ποδοσφαιριστές

στο μυαλό μου, αυτοί είναι όσοι κάνουν ακόμα διακοπές θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία μας στις 28 Ιουλίου» ήταν τα πρώτα λόγια του Μουρίνιο, που συμπλήρωσε:

«Μέχρι την 31η Αυγούστου θα δούμε αν θα ενισχυθούμε περισσότερο. Φυσικά και θέλουμε να δυναμώσουμε ακόμα πιο πολύ το ρόστερ μας, αλλά πρωταρχικός στόχος και φιλοδοξία μου, είναι να δουλέψω με τους παίκτες που έχω ήδη στη διάθεσή μου. Μου έλειπε αυτό το εξαιρετικό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και οι κουβέντες με τους ποδοσφαιριστές και ομολογώ πως αισθάνομαι υπέροχα όταν δουλεύω στην Τσέλσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα