Μουρίνιο: Δεν θα πουλήσουν σε μας τον Ρούνεϊ

14:19 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής της Τσέλσι, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ακόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι οι «μπλε» να προσεγγίσουν ξανά την Γιουνάιτεντ, για τον Ρούνεϊ μετά τις δυο αποτυχημένες προσπάθειες του περασμένου καλοκαιριού.

Ο Ρούνεϊ, που δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με την Τσέλσι λόγω ενός προβλήματος στην βουβωνική χώρα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 με την Γιουνάιτεντ και ως τώρα δεν έχει ανανεώσει την συμφωνία του

με τους «κόκκινους διαβόλους», παρά την επιθυμία της ομάδας.

«Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ σαφής στο τρόπο που προσεγγίζει την κατάσταση του Ρούνεϊ. Δεν αλλάζουν. Δεν πουλούν. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό, είναι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με αυτό. Αν θα είναι το ίδιο το καλοκαίρι; Νομίζω ότι το καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν σε έναν όχι άμεσο αντίπαλο. Αλλά ήταν πολύ σαφής, όχι σε έναν άμεσο εγχώριο αντίπαλο» , δήλωσε ο Μουρίνιο.

Αίσθηση είχαν προκαλέσει πριν λίγες μέρες τα σχόλια του Πορτογάλου τεχνικού στην «London Evening Standard», όπου είχε δηλώσει ότι σύμφωνα με δικές του εσωτερικές πληροφορίες, στην Γιουνάιτεντ δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος προπονητής, αποκάλυψε όμως ότι ο Μουρίνιο του ζήτησε συγνώμη για τα όσα είπε στην συνέντευξη του και δήλωσε: «Τα είδα και δέχτηκα μια συγνώμη από το γραφείο Τύπου της Τσέλσι και από τον Ζοσέ».

Όσον αφορά τα σχόλια του Μουρίνιο για τον Ρούνεϊ, ο Μόγιες δεν θέλησε να απαντήσει και είπε ότι ο χρόνος θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Άγγλου επιθετικού.

«Δεν θα μιλούσα για άλλους παίκτες, αλλά ο καθένας έχει το δικό του στιλ. Δεν μπορώ να σας πω ποιο είναι το κίνητρο του Ζοσέ και μόνο ο χρόνος θα σας δώσει την απάντηση για τον Ρούνεϊ», δήλωσε ο Μόγιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα