Βεράτι: Όνειρο να παίξω μαζί με τον Πίρλο

14:19 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 21χρονος κεντρικός χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της «Μεγάλης Κυρίας» από την εποχή που αγωνιζόταν στην Πεσκάρα, ενώ εσχάτως ενεπλάκη σε σενάρια ανταλλαγής με τον Πολ Πογκμπά.

«Με γεμίζει υπερηφάνια να με συγκρίνουν με τον Πίρλο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα», δήλωσε στο Fox Sports Italia.

«Σίγουρα χρειάζεται να βελτιωθώ περισσότερο. Αν θα ήθελα να αγωνιστώ πλάι στον Πίρλο; Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα, τότε θα απαντούσα θετικά. Θα ήταν θαυμάσιο να είμαι συμπαίκτης του», πρόσθεσε ο νεαρός Ιταλός μέσος.

Η Γιουβέντους είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Βεράτι την εποχή που αγωνιζόταν στην Πεσκάρα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να τοποθετείται σχετικά στο Sky Sports Italia. «Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Μάρκο είναι φαν της Γιουβέντους. Η ομάδα είχε συμφωνήσει με τον πελάτη μου, αλλά δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" με την Πεσκάρα» είπε.

Η Γιούβε είχε προτείνει εκτός από χρήματα και την παραχώρηση του Τζέιμς Τροΐζι στην Πεσκάρα, αλλά οι αποδοχές του ήταν αρκετά υψηλές για τα δεδομένα της ομάδας και η Γιουβέντους δεν δέχτηκε να πληρώσει μέρος των αποδοχών του Αυστραλού. Συνεπώς το deal δεν επετεύχθη, αλλά το ενδιαφέρον υπάρχει ακόμη και στο μέλλον οι εξελίξεις ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα