Μοράτι: Να μην οξύνουμε τα πνεύματα

12:53 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Κατάνια και ο τρόπος με τον οποίο η Γιουβέντους πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τον Μάσιμο Μοράτι να υπογραμμίζει πως είναι απαραίτητο να μην οξυνθούν άλλο οι σχέσεις των οπαδών της Ίντερ με την Γιουβέντους λίγες μέρες πριν το ντέρμπι στο Τορίνο.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε: "Είναι αλήθεια πως προκάλεσε εντύπωση αυτό που έγινε στην Κατάνια. Θα προτιμούσα όμως να φτάσουμε στο ντέρμπι του Σαββάτου χωρίς να οξύνουμε περαιτέρω τις σχέσεις των οπαδών των δυο ομάδων. Το λάθος έγινε,

αλλά το θεωρώ ανθρώπινο. Απλά εύχομαι να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες ενός τέτοιου μεγάλου σφάλματος".
Για την αγωνιστική ανάκαμψη που παρουσιάζει η Ίντερ ο Μοράτι δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Είναι συγκινητικό να βλέπεις παίκτες όπως ο Μιλίτο, ο Καμπιάσο ή ο Ζανέτι να παρασύρουν με τον ενθουσιασμό τους, τους νέους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς του Αντρέα Στραματσιόνι, που είναι ένας ταλαντούχος προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τίτλους αμέσως, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί. Απλά δεν πρέπει να υπερβάλουμε στις προσδοκίες μας και να δώσουμε χρόνο σε όλους να εργαστούν με ηρεμία".

Keywords
Τυχαία Θέματα