Μόνο ο Κλωναρίδης έμεινε...

08:42 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Μόνο ένα ήταν θετικό χθες από την ΑΕΚ: Βίκτωρ Κλωναρίδης. Πάλεψε σε όλο το ματς και ήταν ο μοναδικός μπροστά που φαινόταν να θέλει και να μπορεί να κάνει κάτι καλό. Παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκε, είχε τσαγανό, διάθεση, δύναμη, μαγκιά και το πάλεψε όσο μπορούσε. Είναι η αγωνιστική ελπίδα σε αυτή την ΑΕΚ (όταν μάλιστα λείπει και ο Λυμπερόπουλος...).

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Νέα

απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ. Νέα ήττα. Πέρασαν 3 μήνες από την τελευταία εκτός έδρας νίκη. Είναι πολύς χρόνος για την ΑΕΚ...

@ Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Δικαιολογία η απουσίες, δικαιολογία σοβαρή το γήπεδο, αλλά η πρώτη καλή φάση (εκτός από ένα απευθείας φάουλ του Λεονάρντο) να γίνεται στο 53ο είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά.

@ Το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι εμφανές ότι έχει πρόβλημα στο να δημιουργήσει (ο Καφές ντεφορμέ και μόνος του ο Βάργκας τι να κάνει;) και στο πάγκο βρίσκονται, παρακολουθώντας από εκεί και τα παιχνίδια οι Κάρλος και Γκερέιρο, είναι ένα θέμα που πρέπει να σκεφτεί σοβαρά ο Κωστένογλου.

@ Τα πολλά και αβίαστα λάθη που έκανε η ΑΕΚ. Και ο ΠΑΣ έκανε εξίσου πολλά λάθη, όμως το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη της Ένωση, δείχνει ότι από τη μία πλευρά υπήρξε αυτοσυγκέντρωση και από την άλλη όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα