Στην Παρί το ντέρμπι

00:07 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1'- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ- ΜΑΡΣΕΪΓ: 2-1
Γήπεδο: Παρκ ντε Πρενς
Στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζει να μένει η Παρί (μαζί με τη Μονπελιέ), αφού πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Μαρσέιγ (2-1).
Στην Παρί ανήκε το πρώτο καλό σουτ του αγώνα κι έγινε στο 3ο λεπτό από τον Παστόρε, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να πάρουν νωρίς κεφάλι στο σκορ, καθώς πέτυχαν γκολ τρία λεπτά αργότερα.

Ο Ζαλέ έκανε το σουτ από τη γραμμή της περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Μενέζ που με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Μανταντά.
Στη συνέχεια το ματς ήταν πάρα πού κακό και η επόμενη καλή φάση ήταν στο 28ο λεπτό, ένα σουτ του Αμαλφιτανό, που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 43ο λεπτό ο Αγιού γύρισε παράλληλα την μπάλα, ο Ντιαρά σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στον Άλεξ και έφυγε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης από το κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Μ' Μπιά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 56' ο Μενέζ έδωσε για τον Νενέ, ο οποίος έπιασε το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνά άουτ, αλλά στο 59' η Μαρσέιγ έφερε το ματς στα ίσια.
Ρεμία και Αγιού έπαιξαν βόλεϊ στην περιοχή της Παρί και ο δεύτερος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.
Παρόλα αυτά η Παρί πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ δύο λεπτά αργότερα. Ο Νενέ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Άλεξ με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο 81' ο Σιρίγκου έσωσε την Παρί όταν κατάφερε να διώξει την μπάλα σε προβολή του Αγιού, ενώ στην επόμενη φάση το σουτ του Σεϊρού πέρασε άουτ.
Στο 86' η Παρί έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Σισόκο με 2η κίτρινη.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Φανί, Ν'Κουλού, Μπιά, Αθπιλικουέτα (90+1' Τζ.Αγιού), Ντιαρά, Σεϊρού, Αμαλφιτανό (74' Ζινιάκ), Βαλμπουενά, Α'Αγιού, Ρεμί (74' Μπραντάο).
ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Ζαλέ, Μπίσεβατς, Άλεξ, Μάξγουελ, Σισοκό, Μότα, Ματουιντί, Παστόρε (67' Μποντμέρ), Νενέ (83' Ορό), Μενέζ (86' Σακό).

Keywords
Τυχαία Θέματα