Κομπιουτεράκια και ραδιόφωνα, για το… «Survivor» της Super League!

08:37 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Με ένα… κομπιουτεράκι ανά χείρας κυκλοφορούν έξι ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Super League. Το Onsports καταγράφει τις ισορροπίες, τα σενάρια και τις ισοβαθμίες που δύναται να επηρεάσουν την… επιβίωση των συνδιεκδικητών της παραμονής στη «μεγάλη κατηγορία».

Ο συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου και βίας που είναι βασισμένα σε αληθινές ιστορίες, Τζέιμς Ελρόι, έλεγε ότι η αγωνία είναι το μεγαλύτερο

αφροδισιακό! Και από αγωνία, άλλο τίποτα στην ουρά της βαθμολογίας στην φετινή «περιπέτεια» της Super League. Οι καρδιολόγοι… χτυπούν υπερωρίες, κομπιουτεράκια και ραδιόφωνα θα ξεπουλήσουν στον εμπόριο και ο Ελρόι... καμαρώνει για το σίριαλ του ελληνικού πρωταθλήματος!

Εξι ομάδες βάλθηκαν να προσφέρουν τόσες ισχυρές δόσεις σασπένς και αγωνίας στο κοινό, όσες προβλέπεται για κάθε πρωτάθλημα που... σέβεται τον εαυτό του.

Από την Κυριακή το βράδυ και μετά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής - ειρήσθω εν παρόδω υπάρχει ακόμη το ανεξόφλητο «γραμμάτιο» της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Ξάνθη που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (9/4) – παίκτες, προπονητές, παράγοντες και οπαδοί, βρίσκονται στη συνηθισμένη διαδικασία.

Εχουν βγάλει τα κομπιουτεράκια και κάνουν τους υπολογισμούς για τα… κουκιά που χρειάζονται, προκειμένου άλλοι να «κλειδώσουν» την παραμονή πριν από τον τελευταίο «χορό» και άλλοι για να ελπίζουν μέχρι και το φινάλε στην σωτηρία.

Μια φορά, στα Γιάννενα και στο Ηράκλειο θα κάνουν Πάσχα, συντροφιά με το all time classic τραγούδι, «καλοκαιρινές διακοπές» του Νίκου Καρβέλα, δεδομένου πως ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ ανανέωσαν την συμμετοχή τους στο κλαμπ των «μεγάλων».

Από εκεί και πέρα, η Δόξα Δράμας περιμένει τους δύο συνεπιβάτες που θα της κάνουν παρέα στο πικρό ταξίδι με προορισμό την Football League, την ώρα που οι υποψήφιοι είναι έξι, με διαφορετικές φυσικά πιθανότητες να πιαστούν χέρι- χέρι με τους «Μαυραετούς».

Το Onsports αναλύει το «καρδιογράφημα» των έξι συνδιεκδικητών της παραμονής.

ΞΑΝΘΗ

Καθαρίζει την… μπουγάδα με +3!

Εφόσον δεν της πέσει… βαρύ στο στομάχι το φημισμένο λειβαδιώτικο σουβλάκι και καταφέρει να «αποδράσει» με το «τρίποντο» από το «σπίτι των ανέμων», θα φτάσει τους 35 βαθμούς και θα κάνει Πάσχα στις… παραλίες!

Ακόμη και αν φύγει με άδεια χέρια την Δευτέρα (9/4) από τη Λιβαδειά και από την Νέα Σμύρνη την προτελευταία αγωνιστική, θα εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων, θα της αρκεί η νίκη με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια την τελευταία αγωνιστική.

ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ

Φτύνει στον κόρφο της να αποφύγει τυχόν ισοβαθμία με την Κέρκυρα, καθώς σε αυτή την περίπτωση ευνοημένοι βγαίνουν οι Φαίακες. Με τον Παναιτωλικό αποκλείεται περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ με τους υπόλοιπους τρεις συνδιεκδικητές της παραμονής (θα παίξει και με τους τρεις μέχρι το φινάλε) στα παιχνίδια του α΄γύρου, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια, επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου εντός έδρας και 2-1 του Εργοτέλη στο Π

Keywords
Τυχαία Θέματα