Έκανε σεφτέ η Βαγιαδολίδ

22:00 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΧΕΤΑΦΕ: 1-0
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Την πρώτη της φετινή νίκη πέτυχε η Βαγιαδολίδ που επικράτησε της Χετάφε με 1-0.

Στο 10ο λεπτό η κεφαλιά του Ρουέδα μετά από κόρνερ του Ομάρ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 16' και στο 18', οι Κολουνγκά και Λαφίτα αστόχησαν από καλές θέσεις. Στο 30ο λεπτό ο Μογιά απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκέρα, ο οποίος στο επόμενο λεπτό είδε την κεφαλιά του να περνά μόλις άουτ.

Η Βαγιαδολίδ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό

άνοιξε το σκορ. Ο Ομάρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πένια έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Βαλιέντε με νέα κεφαλιά νίκησε τον Μογιά. στο 51ο λεπτό το σουτ του Μπεργκντίχ έξυσε το δοκάρι της Χετάφε, όπως και η κεφαλιά του Λαφίτα στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Στο 72' ο Λεόν και στο 80' ο Ομάρ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 86' ο Μογιά απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Όσκαρ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Πένια, Ρουέδα, Βαλιέντε, Ρουκάβινα, Ρούμπιο, Σάστρε, Όσκαρ, Μπεργκντίχ (75' Ράμα), Ομάρ (84' Μπαράχα), Γκέρα (88' Μανούτσο)

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Αλέξις, Βαλέρα, Ράφα (78' Μοσκέρα), Εσκουδέρο, Μπόρχα, Λασέν (71' Σαράμπια), Λαφίτα, Λεόν, Κάστρο, Κολουνγκά (63' Άλβαρο)

ΘΕΛΤΑ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 1-1
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Στο 1-1 κόλλησαν Θέλτα και Γρανάδα, με την ομάδα της Γαλικίας να έχει 2 δοκάρια και πολλές φάσεις.

Στο 6ο λεπτό η Θέλτα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ραφίνια από τον Ρομπέρτο, ο οποίος στο 20' είπε όχι σε σουτ του Λόπεθ. Η Θέλτα άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, καθώς ο Ραφίνια νίκησε από πολύ κοντά τον Ρομπέρτο, ενώ στο 34' ο Λόπεθ είχε δοκάρι για τη Θέλτα.

Στο 48' και στο 49' οι Λόπεθ και Κάρλες αστόχησαν από καλές θέσεις, αλλά στο 61ο λεπτό ο Πίτι, έφερε στα ίσα το ματς για τη Γρανάδα. Στο 67' ο Λόπεθ είχε νέο δοκάρι για τη Θέλτα.

ΘΕΛΤΑ Β.: Γιοέλ, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Αουρτενέτσε, Τόνι, Φοντάς, Άλεξ Λόπεθ, Αουγκούστο (86' Μαντιντά), Ραφίνια (64'Κρον-Ντέλι), Νολίτο (81' Νταβίντ Ροντρίγκεθ), Τσάρλες.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ντιακατές, Μάιντζ, Ανγκούλο, Ιτούρα, Φραν Ρίκο, Μπραχίμι (71' Άλβαρο Γκαρθία), Ντάνι Μπενίτεθ (56'Μπουονανότε), Πίτι (74' Γεμπντά), Ρίκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα