Διπλασίασε τις νίκες η Καλλονή

21:36 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τη δεύτερη φετινή νίκη της πέτυχε η Καλλονή η οποία επικράτησε δίκαια του αγνώριστου ΠΑΣ στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ για τη 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για να πετύχει ένα τέρμα.Η πρώτη απειλή για την ομάδα της Μυτιλήνης ήταν μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Καζάκη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση στα καρέ του «Άγιαξ»,

σε μία φάση που η Καλλονή διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Λεάντρο «έπιασε» έναν κεραυνό πολλά μέτρα από την περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.Στην συνέχεια, η Καλλονή απείλησε και πάλι στο 25' με τον Γκαρσία, αλλά το πλασέ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Βελλίδη που μπλόκαρε και στο επόμενο λεπτό, το πλασέ του Λεοζίνιο έφυγε άουτ.Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 31ο λεπτό, όταν ο Μανούσος έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη και στο 38' το σουτ του Έλληνα άσου πέρασε άουτ. Το τέρμα των νησιωτών φαίνεται πως... αφύπνισε τους Ηπειρώτες, οι οποίοι ανέλαβαν... δράση και πίεσαν για την ισοφάριση. Μάλιστα στο 71' έφτασε μία... ανάσα, όταν ο Βίλα δεν κατάφερε να βρει στόχο σε κοντινό πλασέ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσάβες με μακρινό σουτ, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία (67' Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία (89' Βλαστέλλης), Καζάκης (74' Γκάσιτς)

ΠΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (66' Στρούνα), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (76' Βινσέντο), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (57' Γιάκος), Λίλα, Ίλιτς, Βίλα, Τσάβες

Keywords
Τυχαία Θέματα