Έκανε πλάκα η Γιούβε (VIDEO)

20:52 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΛΑΤΣΙΟ: 4-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία αυτή τη στιγμή και το αποδεικνύει συνεχώς. Η Γιουβέντους έκανε επίδειξη δύναμης επί της Λάτσιο, την κέρδισε με 4-1 και παραμένει στην κορυφή του Καμπιονάτο απ' τις 7 Απριλίου του 2012! Έγραψε ιστορία η Τέβες που έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Ρομπέρτο Μπάτζιο που σκοράρει στα τρία πρώτα ματς της σεζόν με τη φανέλα των «μπιανκονέρι»

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Ερνάνες έκανε το σουτ, αλλά ο Μπουφόν έπεσε κι έδιωξε και αμέσως μετά ο Βούτσινιτς μπήκε στην

περιοχή αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Τσάνα. Τελικά στο 14' ο Πογκμπά έβγαλε όμορφα κάθετη μπαλιά για τον Βιδάλ, που κατέβασε και πλάσαρε με τη μία τον Μαρκέτι, ανοίγοντας το σκορ. Στο 22' ο Μπουφόν έδιωξε σε κόρνερ, νέο σουτ του Καντρέβα, ενώ στο 24' η σέντρα του Τέβες από δεξιά κόντραρε και παραλίγο να ξεγελάσει τον Μαρκέτι. Στο 27' σε φάση καρμπόν με αυτή του πρώτου γκολ, ο Μπονούτσι έκανε την μπαλιά, ο Βιδάλ κατέβασε και σαν σε προπόνηση έκανε το 2-0. Ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπουφόν απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Ερνάνες και ο Κλόζε πήρε το ριμπάουντ και μείωσε άμεσε σε 2-1. στο 35' ο Ράντου έκανε ακόμη ένα μακρινό σουτ, με τον Μπουφόν να πέφτει και να διώχνε, ενώ στο 36' ο Βούτσινιτς έπιασε το μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα κάπου βρήκε και κατέληξε κόρνερ. Στο 44' το φάουλ του Καντρέβα πέρασε λίγο άουτ και στο 49' η Γιουβέντους χτύπησε για 3η φορά με τον ίδιο τρόπο. Βαθειά μπαλιά του Μπονούτσι, τσίμπημα του Βούτσινιτς και το 3-1 ήταν γεγονός.

Ένα λεπτό μετά ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Βούτσινιτς, ενώ στο 64΄η Λάτσιο έχασε με κόκκινη τον Ερνάνες, για χέρι που έκανε. Ο Βραζιλιάνος είχε τη 2η κίτρινη και αποβλήθηκε. Στο 70' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Καντρέβα και στο 72' ο Βιδάλ με τον Τέβες έκρυψαν την μπάλα, ο Αργεντινός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρκέτι που είχε μείνει άγαλμα. Ωστόσο στο 81' ο Τέβες πήρε το αίμα του πίσω. Άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ιδανικό πλασέ έκανε τα 4-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι (81' Ογκμπόνα), Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ (79' Ίσλα), Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Βούτσινιτς (81' Κουαλιαρέλα), Τέβες.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Νοβαρέτι, Ράντου, Καβάντα (72' Φλοκάρι), Καντρέβα, Γκονζάλες, Ερνάνες, Μπίλια (65' Λεντέσμα), Τσάνα, Λούλιτς, Κλόζε (82' Έντερσον).

ΚΙΕΒΟ- ΝΑΠΟΛΙ: 2-4
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, η Νάπολι έκανε το δύο στα δύο, επικρατώντας με 4-2 της Κιέβο.

Στο 7ο λεπτό ο Πουτζιόνι είπε όχι σε σουτ του Ιγκουαΐν, ενώ στο 12' ο Χάμσικ με όμορφο μακρινό σουτ, έκανε το 1-0. Η Κιέβο ανασυγκροτήθηκε και έφερε στα ίσα το ματς στο 23'. Ο Χετεμάι έκανε τη σέντρα, ο Παλόσκι πρόλαβε τον Μπρίτος και από κοντά έκανε το 1-1. Στο 25' ο Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Ντραμέ, αλλά η Νάπολι πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 28ο λεπτό. Ο Ιγκουαΐν έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Καγιεχόν με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παλόσκι σημάδεψε το δοκάρι της Νάπολι, ενώ στο 35' ο Ρέινα απέκρουσε σουτ του Ραντοβάνοβιτς και στην επαναφορά ο Θερό αστόχησε. Η Κιέβο συνέχισε να πιέζει κι έφτασε στο γκολ στο 40'. Σκόρερ ξανά ο Παλόσκι που έκανε όμορφο γύρισμα στην περιοχή και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Ρέινα.

Η Νάπολι μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και στο 51' είχε ένα καλό σουτ με τον Ινλέρ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 59' ο Ελβετός δοκίμασε ξανά το πόδι του, με τον Πουτζιόνι να απομακρύνει αυτή τη φορά. Τελικά στο 64' ο Ινλέρ έκανε το γύρισμα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ο Πουτζιόνι την έδιωξε με τα πόδια, αλλά ο Χάμσικ έπιασε το μονοκόμματο κι έκανε το 3-2. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Κιέβο, δέχτηκε και 4ο γκολ στο 69'. Ο Καγιεχόν έβγαλε κάθετα για τον Ιγκουαΐν, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έκανε το 4-2. Στο 79' ο Πάντεφ σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Πουτζιόνι.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Σάρδο, Παπ, Σέζαρ, Ντραμέ, Ραντοβανοβιτς, Ριγκόνι, Χετεμάι, Σέστου (69' Μάξγουελ), Θερό (74' Πελισιέ), Παλόσκι (80' Ιμπρότα)

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Μπρίτος, Αλμπιόλ, Σουνίγκα, Μπεχράμι (65' Ντζεμαϊλί), Ινλέρ, Καγιεχόν, Χάμσικ (73' Πάντεφ), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (83' Αρμέρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα