Μίλησαν με Βάργκας!

22:32 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως αποκάλυψε σήμερα το απόγευμα το aek365, μέλη του ΔΣ σε συνεργασία με κάποιους Supporters και εξωθεσμικούς παράγοντες, έχουν συγκεντρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ, προκειμένου να καταθέσει η ομάδα πρόταση στον Φαμπιάν Βάργκας για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, στην παρούσα φάση και εν αναμονή της απόφασης της ΕΠΟ, η ΑΕΚ δεν μπορεί να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων.
Έτσι, σε συνάντηση

που είχε σήμερα ο Κλομβιανός μέσος με τη διοίκηση, του ζητήθηκε να κάνει λίγες μέρες υπομονή. Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Φαμπιάν Βάργκας είχε συνάντηση με τον διευθυντή της ΠΑΕ Ηλία Μπόβαλη, στην οποία ο τελευταίος του μετέφερε ότι η ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένη από εκείνον, όμως του εξήγησε πώς έχει η κατάσταση και του ζήτησε να κάνει υπομονή για ένα διάστημα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης.
Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ δεν είχε αντίρρηση να αφήσουν οι δύο πλευρές να περάσουν μερικές μέρες. «Αυτό είναι το καλύτερο. Να δούμε ποια θα είναι η διοίκηση, ποιος θα είναι ο προπονητής, ποια θα είναι η κατάσταση στην ομάδα...», ήταν τα λόγια του Κολομβιανού μέσου, ο οποίος ωστόσο έδειξε με τη γενικότερη στάση του ότι σε μια ΑΕΚ που θα έχουν μπει τα πράγματα στη θέση τους θα ήθελε να παραμείνει.
Εξάλλου, από τη διοίκηση επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του aek365 για τα 200.000 ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί για τον Βάργκας, ενώ ο Ανδρέας Δημητρέλος θα ενημερώσει για το συγκεκριμένο γεγονός και τον Ντέμη Νικολαϊδη, στη συνάντηση που θα έχουν αύριο το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα