Θετική εικόνα για ΑΕΚ

22:32 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

H AEK εκπροσωπήθηκε στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας από τον Γιώργο Καραββίδα. Ο έμπειρος αθλητής πήρε μέρος στους αγώνες που είχαν σύνθημα «Πάρε ανάσα», τρέξε στην Αθήνα, τρέξε την ιστορία της πόλης και διεξήχθησαν μαζί με το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και τους αγώνες δρόμου 8.000 μ., 3.000 μ. και 700 μ. για τα special olympics

και παρά το γεγονός πως κατάφερε να βρεθεί και να τερματίσει στις πρώτες θέσεις, στο τέλος ακυρώθηκε. Ο λόγος που αποφάσισε την ακύρωσή του η Ελλανόδικος είναι πως ο Καραββίδας, αλλά και ο Θοδωρής Αναγνώστου, είχαν διανύσει λιγότερα χιλιόμετρα από όσα θα έπρεπε για να μπουν στο Ζάππειο. Παρόλα αυτά ο αθλητής της ΑΕΚ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στην συνέχεια αναμένεται να φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αφού η σκληρή δουλειά στις συνεχής προπονήσεις, φαίνεται να πιάνουν τόπο.

Στην συνέχεια στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Τρίπολη για άλλη μια χρονιά και πιο συγκεκριμένα στο Φεστιβάλ Ρίψεων, που διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης η ΑΕΚ ξεχώρισε με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και τον Μιχάλη Κολοκοτρώνη. Ο πρώτος με ρίψη 71,80 μέτρα, άφησε θετικές εντυπώσεις, ενώ ο δεύτερος έφτασε στα 62.09 μέτρα.

Τέλος η Ένωση είχε εκπροσώπηση και στο Δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» στους αγώνες αλμάτων όλων των κατηγοριών με την επωνυμία «Γιάννης Γάλλος», τους οποίους διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας και τον Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας. Εκεί η ΑΕΚ κατέκτησε τη δεύτερη θέση με την Θεοδώρα Γεωργίου, η οποία είχε απόδοση 12,25. Η ίδια αθλήτρια κατέβηκε και τους και στο άλμα σε μήκος γυναικών και πήρε κι εκεί την δεύτερη θέση με άλμα 5.62. Στην ίδια κατηγορία η Σουζάνα Κορδώση βρέθηκε στην 6η θέση με 4.57. Ενώ ο Ιωάννης Γαβριηλίδης ακυρώθηκε στο άλμα επί κοντώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα