Μίλησαν για όλα Δέλλας και παίκτες στην προπόνηση

18:39 11/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής ο Τραϊανός Δέλλας στην ουσία... προανήγγειλε ομιλία στα αποδυτήρια, προκειμένου να φανεί τι φταίει τελικά και η ομάδα παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Και αυτή η ομιλία έγινε. Ο προπονητής μίλησε σήμερα στα Σπάτα, το ίδιο και έκανε και ο βοηθός του Βασίλης Μπορμπόκης ενώ το λόγο πήραν και κάποιοι παίκτες.
Πρώτος το λόγο πήρε ο Δέλλας, ο οποίος αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του "όχι φυσικά για την εμφάνιση,

αλλά μόνο για τη νίκη την Κυριακή", στη συνέχεια πέρασε στην ουσία του θέματος:
"Στο ματς ήμασταν απαράδεκτοι. Το ξέρετε κι εσείς. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Επιβάλλεται όμως να βρούμε τι φταίει, γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Το ξέρετε επίσης κι αυτό! Πρέπει να υπάρχει μία εξήγηση, γι' αυτή την εικόνα. Πρέπει να βρούμε μία λύση. Πείτε μου τι νομίζεται ότι φταίει".

Το λόγο πήρε και ο Βασίλης Μπορμπόκης: "Στις προπονήσεις δουλεύουμε εξαιρετικά. Το ξέρουμε ότι προσπαθείτε, το βλέπουμε. Αλλά στο γήπεδο βλέπουμε πως όταν η ομάδα κάνει έλα λάθος και δεχθεί γκολ, στη συνέχεια απογοητεύεστε και προσπαθείτε να το λύσετε κάνοντας το κάτι παραπάνω. Σαν να ξεχνάτε μετά όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και κάνετε άλλα στο γήπεδο".


Κάποιοι παίκτες κατόπιν πήραν θέλησαν να πουν δύο λόγια και ανέλαβαν την ευθύνη:
"Δική μας είναι η ευθύνη. Εμείς είμαστε μέσα στο γήπεδο, εμείς παίζουμε. Σε κάποια ματς δυσκολευόμαστε μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Εμείς φταίμε και εμείς πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση, όσο προλαβαίνουμε". Μάλιστα από το στόμα παίκτη τονίστηκε πως "ίσως κάποιοι από εμάς να μη μπορούμε να σηκώσουμε τόση πίεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα