Συνάντησε τον Παναγιωτόπουλο ο Φιλιππίδης

18:08 11/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, υποδέχτηκαν τον παγκόσμιο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, Κώστα Φιλιππίδη και τον προπονητή του, Δημήτρη Κυττέα. «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα, μάς χαρίσατε σπουδαίες στιγμές συγκίνησης, υπερηφάνειας και ανάτασης. Αποδείξατε ότι όποιος επιμένει, είναι πειθαρχημένος και πιστέψει σε αυτό που κάνει, μπορεί να το φέρει εις πέρας με επιτυχία και να κατακτήσει πρωτιές» τόνισε ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Επίσης, πρόσθεσε: «Σεβόμαστε

την προσπάθειά σας και το αποτέλεσμά της και σας επιστρέφουμε την αγάπη και την υπερηφάνεια που μας κάνατε να νοιώσουμε, όταν είδαμε τον Κώστα να ανοίγει τα φτερά του και να πετάει τόσο ψηλά».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός, Γιάννης Ανδριανός, σημείωσε: «Ήταν πραγματικά μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας που χρειαζόμαστε. Δείχνει την προοπτική του Ελληνικού αθλητισμού παρ' όλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε . Είμαστε κοντά στον αθλητισμό και, αυτούς τους οκτώ- εννέα μήνες, προσπαθούμε να λύσουμε προβλήματα δεκαετιών, όπως εκείνα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το ΟΑΚΑ όπου προπονείται ο Κώστας Φιλιππίδης».

Με τη σειρά του ο Κυττέας, επεσήμανε για τον αθλητή του: «Ζει και εργάζεται πειθαρχημένα. Φέτος το καλοκαίρι ξεκινάμε πολύ νωρίς τους αγώνες. Θα έχουμε ένα σκληρό πρόγραμμα με πολλά ταξίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα