Μια τρίχρονη πραγματική ηρωίδα!

23:52 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα 3χρονο κοριτσάκι βραβεύτηκε στο Γουέιμουθ της Βρετανίας καθώς φρόντισε την έγκυο μαμά της, η οποία είχε λιποθυμήσει και στην κυριολεξία την έσωσε, ενώ παράλληλα πρόσεχε την μόλις ενός έτους αδερφή της!

Η 3χρονη Αριάνα Λιντς είχε μείνει στο σπίτι μόνη της με την οχτώ μηνών έγκυο μαμά της και την ενός έτους αδερφή της μιας και ο πατέρας τους είχε μπει στο νοσοκομειο με έντονους πόνους στην κοιλιά.

Κάποια στιγμή, η μητέρα της

Αριάνα, Τίφανι λιποθύμησε στον καναπέ. Η μικρή χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της πήρε τηλέφωνο την ξαδέρφη της μαμάς της, η οποία όμως δεν απάντησε και η μικρή αναγκάστηκε να της αφήσει μήνυμα όπου έλεγε: «Θεία πάρε με τηλέφωνο, η μαμά δεν ξυπνά. Πάρε με τηλέφωνο».

Όταν τελικά η θεία της άκουσε το μήνυμα κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε αμέσως στο σπίτι των Λιντς. Η 3χρονη Αριάνα τους άνοιξε την πόρτα κι αυτοί φρόντισαν τη μαμά της, ενώ η Αριάνα όλη αυτή την ώρα πρόσεχε τη μικρή της αδερφή.

Η μητέρα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με κρίση εξαιτίας αφυδάτωσης και αφού νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες είναι τώρα μια χαρά. Μάλιστα πριν λίγες μέρες γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Είναι η δική μας ροκ σταρ», λέει ο πατέρας της Αριάνας, Κέβιν. Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως κανείς δεν είχε μάθει στη μικρή πώς να ξεκλειδώνει το κινητό της μαμάς της και να παίρνει τηλέφωνο κάτι που το κατάφερε μόνη της!

Keywords
Τυχαία Θέματα