Πάρτι στη Βουλγαρία και με δέκα…

21:56 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Οι «νυχτερίδες» δάγκωσαν τη φιλόδοξη Λουντογκόρετς και της έκοψαν τη φόρα. Τι κι αν από νωρίς η Βαλένθια έχασε τον Κεϊτά με κόκκινη, στο τέλος κέρδισε με το ευρύ 3-0 και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους 8 του Europa.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βάργκας έκανε το σουτ, ο Κεϊτά ίσα που βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, αλλά εκείνη πέρασε άουτ, ενώ στο 5' η Βαλένθια πήρε κεφάλι στο σκορ. η

μπάλα στρώθηκε στον Μπαραγάν λίγο έξω από την περιοχή κι εκείνος με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 14' και στο 16' η Βαλένθια διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι που δεν της δόθηκε και για λανθασμένο οφσάιντ με το τοπ οίο κόπηκε ο Βάργκας, ενώ στο ενώ στο 18' η προβολή του Αλκαθέρ πέρασε λίγο άουτ. Η Λουντογκόρετς κέρδισε πέναλτι στο 24ο λεπτό σε ανατροπή του Μπέζιακ από τον Κεϊτά, που είδε και την κόκκινη κάρτα. Ο Μπέζιακ ανέλαβε να εκτελέσει και την εσχάτη των ποινών αλλά ο Άλβες του είπε όχι και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Οι Βούλγαροι έχασαν ακόμη μια τεράστια ευκαιρία στο 31ο λεπτό, με τον Μισιντιάν να σημαδεύει το δοκάρι της Βαλένθια, που όμως στο 33' πέτυχε και 2ο γκολ. Ο Αλκαθέρ σήκωσε την μπάλα στην περιοχή και ο Φέδε Καρτάμπια με όμορφο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στογιάνοφ.

Οι «νυχτερίδες» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό οι παίκτες της Βαλένθια έπαιξαν... βόλεϊ στην περιοχή της Λουντογκόρετς, με τον Σεντέρος να παίρνει την τρίτη και τελευταία κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Στογιάνοφ για το 3-0. Στο 74ο λεπτό το σουτ του Εσπίνιο δεν ανησύχησε τον Άλβες ενώ στο 80' και η Λουντογκόρετς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουϊσάδα. Στο 8ο λεπτό ο Στογιάνοφ είπε όχι σε σουτ του Φεγκουλί που κόντραρε κιόλας.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μαντίλα (61' Κουϊσάδα), Μίνεφ, Μπαρτέ (46' Τέρζιεφ), Καϊσαρά, Αλεξάντροφ, Εσπίνιο, Ντιάκοφ, Μαρσελίνιο, Μπέζιακ (73' Μίτσελ), Μισιντιάν

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπαραγάν (65' Φεγκουλί), Περέιρα, Ματιέ, Σεντέρος, Μπερνάτ, Φουέγο, Καρτάμπια (87' Zόνας), Κεϊτά, Αλκαθέρ (56' Ρουίς), Βάργκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα