Αρβανίτης: Δημιουργία εντυπώσεων από Διομήδη

22:01 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη πλησιάζει και η ομάδα του Άργους συνεχίζει να προκαλεί με ανακοινώσεις. Ο Γιάννης Αρβανίτης και οι παίκτες του δεν επηρεάζονται από αυτά, με τον τεχνικό των νταμπλούχων να τονίζει μέσω του aek365 πως ο αντίπαλος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για μια διαφορετική αντιμετώπιση. «Για μένα αυτό που γίνεται είναι τραγικό! Είναι σε πολύ λάθος δρόμο αυτή την στιγμή ο Διομήδης με

τις συγκεκριμένες κινήσεις και φαίνεται πως προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για μια καλύτερη αντιμετώπιση ως ο αδικημένος της υπόθεσης. Το θέμα είναι πως δεν έχουμε επιβάλλει εμείς να γίνει ο τελικός στο συγκεκριμένο γήπεδο των Άνω Λιοσίων, που στο κάτω κάτω έχουμε αγωνιστεί μόνο 3 φορές. Σε αντίθεση με τον Διομήδη που πρότεινε ένα γήπεδο γνώριμο ως προς αυτόν, δηλαδή το Λουτράκι, στο οποίο έχει αγωνιστεί εκεί πολύ περισσότερες φορές, από ότι εμείς στα Λιόσια. Από την πλευρά μας είχαμε αναφέρει πως θα παίζαμε σε όποιο γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει μια τέτοια σημαντική διοργάνωση.
Μπορώ να πω πως το να γίνει το ματς στην Αθήνα δεν υπέρ της ΑΕΚ, όσο αν γινόταν προς τα Βόρεια, όπου εκεί υπάρχει δυνατό κοινό, που και πάλι θα γέμιζε το γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα. Δεν θα είχαμε επίσης κανένα απολύτως πρόβλημα να παίζαμε στην Πάτρα, η οποία είχε προτείνει να αναλάβει την διοργάνωση, αλλά τελικά αποσύρθηκε καθώς ο Διομήδης προτίμησε να στείλει εκεί την διοργάνωση των Παμπαίδων. Ο Διομήδης, λοιπόν βρέθηκε μπλεγμένος μόνος του και καλά θα κάνει να αφήσει τα παράπονα και να συγκεντρωθεί στον να παίξει στον τελικό.
Όσον αφορά στην ημέρα διεξαγωγής του τελικού, που θα γίνει Τετάρτη δεν μπορεί να υπάρχουν παράπονα, αφού αρκετοί μεγάλοι αγώνες έχουν γίνει καθημερινή. Έτσι, είναι, άλλωστε ο αθλητισμός.
Εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να αγωνιστούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις κι αυτό το έχουμε αποδείξει. Στόχος είναι να γίνει ένας καλός αγώνας που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι και θα γίνει μια γιορτή!».

Keywords
Τυχαία Θέματα