Μια δοκιμή γεμάτη… πιτσιρίκια!

19:46 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

Κάτι οι αρκετές απουσίες, κάτι οι δύο τιμωρίες, κάτι το ότι η ΑΕΚ μπήκε στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα και ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει ευκαιρίες σε αρκετά νέα παιδιά της ομάδας να ξεκινήσουν την Κυριακή στην βασική ενδεκάδα στο ματς με την αδιάφορη Δόξα Δράμας στην Θεσσαλονίκη για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, στην σημερινή του

δοκιμή 11αδας στα Σπάτα είχε πέντε παιδιά με ηλικία κάτω των 23 ετών, δίχως να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς ο Κλωναρίδης που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης! Συγκεκριμένα, στην άμυνα δεξιά ήταν ο 22χρονος Αργυρίου, αριστερά ο 19χρονος Εγγλέζου, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο 21χρονος Μανωλάς και ο 19χρονος Μπουγαΐδης, ενώ αμυντικό χαφ με τον Βάργκας ήταν ο 17χρονος Φούντας. Στο τέρμα ήταν ο Κωνσταντόπουλος, δεκάρι ήταν ο Γκερέιρο, με τον Κάρλος αριστερά, τον Λεονάρντο δεξιά και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή του 4-2-3-1.

Αν ο Κλωναρίδης μπορεί να παίξει στο ματς, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Ισπανός μέσος και τα νεαρά παιδιά θα… αυξηθούν σε έξι! Δείγμα του ότι το αδιάφορο παιχνίδι παίρνει χαρακτήρα «ευκαιριών» για τους μικρούς και «συμπερασμάτων» για τον Κωστένογλου για την κατάσταση τους, αλλά και αυτή των Λυμπερόπουλου και Γκούντγιονσεν ενόψει των πλέι οφ. Πάντως, στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν αρκετοί μικροί και μάλιστα ήταν αδιάφορο η ΑΕΚ πήρε την μοναδική της νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με το 1-3 μέσα στην Αυστρία με την Στουρμ Γκρατς.

Keywords
Τυχαία Θέματα