Αλεξανδρής: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε ο Άρης στο δεύτερο προημιτελικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο Αλεξάνδρειο.

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, παρά μόνο για ένα ημίχρονο, και μοιραία αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των πλέι οφ. «Δεν έμεινα ευχαριστημένος από το σημερινό (21/04) παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καταπληκτικός. Θέλαμε να είχαμε ανάλογη εμφάνιση

με αυτή της Αθήνας μπροστά στο κοινό μας, που μας τίμησε και σήμερα (21/04) με την παρουσία του, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πει πως θα προσπαθήσουμε όσο μας θα μας επέτρεπε ο αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός, όμως, ήταν καλός κι εμείς όχι αυτοί που έπρεπε», εξήγησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ντόμινικ Τζέιμς και το πόσο στοίχισε στον Άρη: «Τελείωσε η σεζόν για εμάς. Θα θέλαμε να έχουμε άλλη κατάληξη, όμως δεν τα καταφέραμε. Εκτιμώ ότι θα είχαμε καλύτερη πορεία, θα κατακτούσαμε την τρίτη θέση, εάν δεν έφευγε ο Τζέιμς, ο πρώτος σκόρερ μας μέχρι εκείνο το σημείο. Η αποχώρησή του μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πάντα».

Κλείνοντας, ο Μακεδόνας τεχνικός ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, όπως επίσης και τους παίκτες του, για τη φετινή προσπάθειά τους: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, αλλά και τους παίκτες μου, που δέχθηκαν μεγάλη πίεση κάτω από αντίξοες συνθήκες. Όπως είπε και ο Χρήστος Ταπούτος είχαμε καλές σχέσεις μεταξύ μας κι αυτό μας κράτησε».

Keywords
Τυχαία Θέματα