ΑΡΗΣ | Ταπούτος: "Η Δευτέρα ας είναι η Μεγάλη Δευτέρα του Αρη"

Την αναγέννηση του Αρη μετά την γενική συνέλευση των μετόχων περιμένει ο Χρήστος Ταπούτος. Ο αρχηγός του "Αυτοκράτορα" μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν απογοητευμένος επειδή η χρονιά ολοκληρώνεται πρόωρα για την ομάδα.

Ο Ταπούτος τόνισε αρχικά πως "δυστυχώς σήμερα τελειώνει η χρονιά νωρίτερα απ' ότι θέλαμε. Ατυχή αποτελέσματα δε μας επέτρεψαν να διασταυρωθούμε με κάποιον βατό αντίπαλο και να προχωρήσουμε περισσότερο. Διανύσαμε μία χρονιά δύσκολη με αρκετά προβλήματα. Η φετινή ομάδα, όμως, ήταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης κι αυτό μας

κράτησε ενωμένους. Είχαμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και σ' αυτό βοήθησε ο προπονητής μας, που ξέρει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες μίας ομάδας με προβλήματα".

Αναφέρθηκε επίσης στην γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα χαρακτηρίζοντας την ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του τμήματος. "Ελπίζω η Δευτέρα να είναι η Μεγάλη Δευτέρα για την ομάδα και να αρχίζει να χτίζεται ένας Άρης που όλοι θέλουμε. Να διεκδικήσει τίτλους και να φτάσει εκεί που πρέπει. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί και γιατί όχι να είμαι και εγώ μέλος της ομάδας του Άρη την επόμενη σεζόν", επεσήμανε και πρόσθεσε: "Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Υπάρχουν πολλά χρέη όχι μόνο στο πρόσωπό μου, αλλά και σε πολλούς παίκτες. Ελπίζω αυτοί που θα αναλάβουν την ομάδα να τα βάλουν κάτω τα πράγματα και να μπορέσουν να κάνουν τον Άρη μεγάλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα φέτος είναι ότι υπήρξαν τεράστια οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Ήταν αναπόφευκτο να μην επηρεάσει την ομάδα".

Σε ερώτηση γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη περίοδο να καταθέσει το αίτημα για τη διαταγή πληρωμής επιταγής που αντιστοιχεί σε χρήματα που του οφείλονται από την περσινή περίοδο απάντησε: «Το έκανα γιατί δεν άντεχα άλλο την κοροϊδία και το δούλεμα που τρώω όλη την χρονιά. Εκτός του ότι είμαι Άρης πρέπει να σκεφτώ ότι έχω μία οικογένεια και υποχρεώσεις πίσω μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα