Μία ΑΕΚ απ' τα παλιά με τον νέο Βίκτωρα

10:02 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Tον Βίκτωρ Κλωναρίδη αποθεώνει η εφημερίδα η οποία... παίζει με το όνομά του στον τίτλο της κάνοντας λόγο για "ΒΙΚΤΩΡ - ιανή εποχή"! Επίσης το Goal γράφει για το χθεσινό ντέρμπι: "Κλωναρίδης κοινής αποδοχής στο ΟΑΚΑ σφράγισε με ένα απίστευτο γκολ τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 2-0 επί του Παναθηναϊκού

και την αλλαγή του... χάρτη των πλέι οφ. Μεγάλο γκολ και από τον Μάκο (που μαζί με τον Γεωργέα και τον Κλωναρίδη ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου) για το 1-0. Στον κόσμο του ο Φερέιρα που είδε τον ΠΑΟ... καλύτερο. Ακίνδυνοι επιθετικά οι πράσινοι. Δοκάρι με τον Λεονάρντο είχε η Ένωση".

SPORTDAY

Για μία ΑΕΚ "όπως παλιά" κάνει λόγο η SPORTDAY γράφοντας για τη χθεσινή της εμφάνιση: "Με πίστη, τόλμη και άνετη νίκη στο ντέρμπι η ΑΕΚ μπαίνει δυνατά στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ και τινάζει από πάνω της τη μιζέρια. Με το υπέροχο γκολ του Μάκου και το... μαγικό του Κλωναρίδη, που "χτίζει" παράδοση με τους πράσινους η Ένωση σκόρπισε ξανά χαμόγελα στον κόσμο της". Η εφημερίδα επίσης στέκεται και στη δήλωση του Λυμπερόπουλου για τον Νικολαϊδη: "Θα ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές με την ΑΕΚ που όλοι ονειρεύονται", η πρόβλεψη του Λυμπερόπουλου που ποντάρει πολλά στον Νικολαϊδη".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πανηγυρικό το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σήμερα η οποία γράφει: "ΑΕΚΑΡΑ - ΟΜΑΔΑΡΑ ξανάξεσκισε την βαζέλα! Δεν χορταίνει με τίποτα αυτός ο "πελάτης". 2-0 και λίγα ήταν... και δύο γκολάρες από Μάκο και Κλωναρίδη και ένα δοκάρι από Λεονάρντο και μία πεναλντάρα που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος σε χερούκλα του Βύντρα".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Στο ίδιο μοτίβο και η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ έχει τίτλο "ξέσκισε τον πελάτη", σχολιάζοντας για το ματς: "Πάρτι σε όλο το 90λεπτο από τους κιτρινόμαυρους που προσηλωμένοι στο άριστο πλάνο του Κωστένογλου, διέλυσαν τον αντίπαλο. Παγκόσμιας κλάσης το γκολ του Κλωναρίδη, γκολάρα και ο Μάκος. Συγκινητικός ο Γεωργέας".

Keywords
Τυχαία Θέματα