«Πληρώνω για να δώσω τον Παναιτωλικό»

09:26 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με κατηγορηματικό τρόπο, ο Φώτης Κωστούλας ξεκαθάρισε πως θέλει να φύγει από τον Παναιτωλικό με τον πρόεδρο της ομάδας να μην διστάζει να δώσει και λεφτά από την τσέπη του για να αποχωρήσει όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΑΧΕΛΩΟΣ TV", ο Κωστούλας τόνισε: "Ξέρω ότι γράφτηκε ότι είναι ένα ακόμα τρικ του Κωστούλα για να θολώσει τα νερά. Πάλι δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να δει αν είναι έτσι ή όχι. Μόνο ο κόσμος με ρωτάει στον δρόμο. Δεν είχα διαβάσει καν την ανακοίνωση των φιλάθλων και έτυχε να κάνω την επόμενη μέρα αυτή

την δήλωση.
Ήρθε ένας δημοσιογράφος για να κάνει συνέντευξη στον Μπελεβώνη με είδε, μου είπε τι έγραφαν οι οργανωμένοι και του είπα ότι ίσως δεν κάνω εγώ και πως ήρθε η ώρα να φύγω. Μου λέει... να το γράψω;... και του λέω... να το γράψεις! Θα πρέπει να σας αποκαλύψω πως είχα πει μερικούς μήνες πριν στον Τεννέ... σώσε την ομάδα γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Εγώ θα φύγω το καλοκαίρι και δεν θέλω να αφήσω την ομάδα στην Β' Εθνική... Μου λέει... είσαι τρελός; Τι λες τώρα;... Αλλά εγώ το σκέφτηκα από τότε.
Την απόφαση να μην γυρίσω πίσω να δω τον Παναιτωλικό την πήρα μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό όταν η κερκίδα έβριζε εν χορώ τον καλύτερο συνεργάτη και φίλο μου. Τότε είπα ότι τελείωσε στην καρδιά μου αυτό που λέγεται πρόεδρος του Παναιτωλικού. Το ξενέρωμα ήταν μεγάλο για εμένα.
Δεν κατάφερα να σταματήσει η βία στο ποδόσφαιρο όσο και αν προσπάθησα. Αηδίασα. Δεν το πέτυχα. Δεν γίνεται από την μία να προσπαθώ να πετύχω κάτι για την ομάδα και την πόλη και από την άλλη να τα ακούω. Και δεν γίνεται να μου λένε... δεν τα λέμε για εσένα... Χτυπάμε το σαμάρι και όχι τον γάιδαρο δεν υπάρχει αυτό εδώ. Για μένα έκλεισε ο κύκλος του Παναιτωλικού, κλείνω επτά χρόνια.
Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω και δεν έχω να δώσω και άλλα χρήματα. Έχω μετανιώσει που έδωσα πολλές ώρες εργασίας, έδωσα και προσωπικό χρόνο. Ήρθα στην Ελλάδα συνταξιούχος και δουλεύω 10 ώρες την ημέρα. Εισπράττω όχι στο σύνολο αλλά σε μεγάλο βαθμό αγνωμοσύνη. Αν αύριο βρεθεί αγοραστής θα την δώσω να φύγω. Δεν υπάρχει όρεξη πλέον. Δεν με νοιάζει τίποτα πια. Δεν με νοιάζει καν η κριτική. Ας γραφτεί οτιδήποτε.
Ξενέρωσα τόσο πολύ με όλο αυτό το σύστημα του φίλαθλου ξερόλα που δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο. Τον χρόνο από τώρα μέχρι να την πάρει κάποιος άλλος την ομάδα τον θεωρώ χαμένο χρόνο. Για το καλό του Παναιτωλικού και το δικό μου εύχομαι να γίνει σύντομα. Η ομάδα έχει κόσμο, είναι καθαρή, έχει γήπεδο δεν χρωστάει, έχει δυναμική και είναι στην Β' Εθνική.
Όποιος μπει δεν χρειάζεται να βάλει πολλά. Εγώ θα απαλλαγώ με κάθε τρόπο από τον Παναιτωλικό. Μπορεί να πληρώσω κιόλας να δώσω τον Παναιτωλικό. Εγώ περιμένω προτάσεις και ξέρω ότι θα βρεθούν κάποιοι να τον πάρουν. Αν είχα τον κόσμο δίπλα και στα καλά και στα άσχημα ίσως τα ξεπερνούσα αλλά δεν τον έχω.
Δεν μπορεί να δίνω κάθε χρόνο τόσα εκατομμύρια και να απολογούμαι στον καθένα που έχει λάθος άποψη και την λέει με υβριστικό τρό
Keywords
Τυχαία Θέματα