Μέσι: Πιο σημαντικός ο Γκουαρντιόλα απο εμένα

16:12 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η αγωνία παραμένει στην Μπαρτσελόνα καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση ανανέωσης της διοίκησης με τον Λιονέλ Μέσι να υποστηρίζει πως ο Ισπανός τεχνικός είναι πιο σημαντικός για την ομάδα από ό,τι είναι ο ίδιος εξαιτίας των 13 τροπαίων που έχει κατακτήσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης με αυτόν στον πάγκο.

Στο περιθώριο εκδήλωσης του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει δημιουργήσει ο Μέσι τόνισε: "Θα είναι δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης. Η Μπαρτσελόνα

για τέσσερα χρόνια παίζει καλά με τον Γκουαρντιόλα. Για μένα, είναι πιο σημαντικός για την ομάδα από όσο είμαι εγώ".
Ο Αργεντινός επιθετικός αποκάλυψε πως ούτε οι ίδιοι οι παίκτες γνωρίζουν τις προθέσεις του Γκουαρντιόλα. Όπως δήλωσε ο Μέσι: "Είμαστε σαν και εσάς τους δημοσιογράφους. Περιμένουμε την απόφαση του για το εάν θα παραμείνει ή όχι. Θέλουμε να συνεχίσει μαζί μας για το καλό όλων και μετά για τον σύλλογο".
Όσο για το τι θα συμβεί αν τελικά ο Γκουαρντιόλα δεν ανανεώσει, ο Μέσι δήλωσε: "Η ομάδα θα συνεχίσει και εμείς επίσης, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς τον Γκουαρντιόλα. Θα είναι δύσκολο να βρεθεί προπονητής που να κάνει όσα έχει καταφέρει εκείνος. Παίζουμε καλά εξαιτίας του τρόπου που μας προετοιμάζει στις προπονήσει και του πώς θέλει από εμάς να παίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα