Αποφασίζουν για Μανωλά

16:12 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως συνηθίζεται μετά από κάθε παιχνίδι, επίσημα δίνεται το ιατρικό ανακοινωθέν για τους τραυματίες. Το τελευταίο διάστημα τείνει να μας γίνει συνήθεια η ενημέρωση για τους τιμωρημένους. Έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Νίκος Κωστένογλου πρέπει να βρει την άκρη σε έναν γρίφο για πολύ δυνατούς λύτες. Τα προβλήματα με τους παίκτες που είτε έχουν συμπληρώσει κάρτες, είτε βρίσκονται στο όριο, είναι πάρα πολλά και η ΑΕΚ κινδυνεύει να ξεμείνει από βασικότατα στελέχη. Τελευταίο «θύμα» ο Κώστας

Μανωλάς. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε χθες 7 κίτρινες και αύριο θα αποφασιστεί σε ποια δύο, από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, θα απουσιάσει. Το πρόγραμμα της ΑΕΚ έχει ως εξής. Εκτός Αστέρας Τρίπολης, εντός Παναιτωλικός, εκτός Κέρκυρα, εκτός ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόφαση του προπονητή θα ήταν πιο εύκολη, αν στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν είχε και άλλους απόντες.

Να θυμίσουμε πως ήδη έχουν δηλωθεί και άλλοι ποδοσφαιριστές σε αυτά τα ματς, όπως ο Βάργκας με Αστέρα και Παναιτωλικό, ο Λαγός με Αστέρα, ο Γεωργέας με Κέρκυρα και ο Καράμπελας με Παναιτωλικό και Κέρκυρα. Παράλληλα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Δέλλας, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα δώσει το «παρών» στο ματς της Τρίπολης, κάτι που σημαίνει πως ο Μανωλάς δύσκολα θα δηλωθεί να απουσιάσει από το σαββατιάτικο παιχνίδι. Κάτι που βεβαίως θα το σκεφτεί ο Κωστένογλου και θα αποφασίσει αύριο. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί. Υπάρχουν άλλοι τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στο όριο και κινδυνεύουν άμεσα με τιμωρία δύο αγωνιστικών. Δέλλας, Μάκος και Λεονάρντο έχουν 6 κίτρινες, ενώ ο Λυμπερόπουλος 9. Ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ενόψει πλέι οφ, η ΑΕΚ καλείται να διαχειριστεί σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα