Μαϊκόν: Θέλω ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ

14:32 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι εδώ και λίγες μέρες ο Ντάγκλας Μαϊκόν με τον Βραζιλιάνο μπακ χαφ να υποστηρίζει πως ρόλο στην επιλογή του έπαιξε τόσο η παρουσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της πρωταθλήτριας Αγγλίας όσο και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο, όπως παραδέχτηκε, θέλει να κατακτήσει ξανά όπως το 2010 με την Ίντερ.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαϊκόν

τόνισε: "Η επιλογή ήταν εύκολη. Η παρουσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι έπαιξε το ρόλο της, αφού με τον κόουτς έχω δουλέψει με επιτυχία στο παρελθόν και γνωρίζει καλά τόσο τις αγωνιστικές μου δυνατότητες, όσο και το χαρακτήρα μου. Αυτό, όμως, που ήθελα πολύ ήταν να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο, που θα κυνηγά όλους τους τίτλους. Ειδικά το Τσάμπιονς Λιγκ το περιμένω με ανυπομονησία. Θέλω να σηκώσω ξανά αυτό το κύπελλο και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω".
Για την νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ δήλωσε: "Πέρασα έξι χρόνια πανέμορφα στην Ίντερ, καταφέρνοντας να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αλλάξω περιβάλλον και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε άλλη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα