Μειώσεις στα πριμ των επιτυχιών

20:41 21/11/2011 - Πηγή: AEK365

Τα παλαιότερα χρόνια ο εσωτερικός κανονισμός της ΑΕΚ προέβλεπε σημαντικά ποσά σε περίπτωση επίτευξης στόχων. Δηλαδή, για κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Ο φετινός κανονισμός στο… πνεύμα των ημερών και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας, έχει σαφώς μειωμένα ποσά. Κάτι απολύτως αναμενόμενο και λογικό, που κατανοούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που υπέγραψαν τελικά τα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του aek365.gr, το πριμ για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα από την ΑΕΚ φτάνει τα 2 εκατ.ευρώ (κατέβηκε από τα 2,5 εκατ.ευρώ που ήταν πέρυσι), ενώ η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος προβλέπει 200.000 ευρώ (πέρυσι ήταν 300.000 ευρώ με τους παίκτες να το πετυχαίνουν στον τελικό με τον Ατρόμητο).

Οσον αφορά την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο εσωτερικός κανονισμός προβλέπει πριμ 1 εκατ.ευρώ για τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ η αντίστοιχη είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ φτάνει τα 200.000 ευρώ. Αν η Ενωση πάρει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το πριμ θα οριστεί από το αν τελικά πετύχει είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους ή «υποβιβαστεί» στο Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση αποκλεισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα