Φελπς: «Δεν μπορώ να δώσω το 100 %»

Ο Αμερικανός κολυμβητής δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος εάν θα λάβει μέρος σε εννέα αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν έχει τα ίδια κίνητρα με το παρελθόν.

Λιγότερο από οκτώ μήνες απομένουν για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και ο Φελπς φροντίζει να διατηρεί… μυστικό τον αριθμό των αγωνισμάτων που θα λάβει μέρος, αφού δείχνει να μην είναι

σίγουρος.

«Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε οκτώ αγωνίσματα», δήλωσε ο Αμερικανός κολυμβητής. Και συνέχισε: «Ωστόσο, θα είναι πρόκληση το πρόγραμμα που θα αγωνιστώ, στο οποίο πιστεύουμε πως θα μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό τώρα», δήλωσε ο Μάικλ Φελπς.

Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι πως δεν έχει κίνητρο μετά το Πεκίνο, να σηκώνεται από το κρεβάτι καθημερινά και να προπονείται, πραγματοποιώντας δεκάδες γύρους.

«Δεν είναι εύκολο. Για να καταφέρω να κάνω κάτι θα πρέπει να δώσω το 100 τις εκατό του εαυτού μου και για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να το δώσω. Αυτό εξάλλου φαίνεται από τα αποτελέσματα και είχαν υπάρξει αρκετές φορές που σκέφτηκα ότι δεν θέλω να το κάνω πια».

Keywords
Τυχαία Θέματα