«Μείναμε άφωνοι με Καραγιάννη»

14:22 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Στην αντεπίθεση πέρασε πριν από λίγο εκπροσωπώντας την ΚΑΕ ΑΕΚ ο Σταύρος Τσιλιμιγκάκης. Αφορμή οι δηλώσεις του Νίκου Καραγιάννη, στον υπογράφοντα και την «ΩΡΑ των σπορ, με τις οποίες καταφέρθηκε εναντίον της διοίκησης για όσα έγιναν ή δεν έγιναν το διάστημα των 33 ημερών παρουσίας του στη Ζωφριά.
Ο κ. Τσιλιμιγκάκης δήλωσε στο basketblog.gr: «Καταρχήν θέλω να πω, ότι όλοι μας στην ΚΑΕ

μείναμε άφωνοι με όσα είπε ο κύριος Καραγιάννης στην «ΩΡΑ των σπορ». Εγώ αν ήμουν στην θέση του έπειτα από μία τόσο ταπεινωτική ήττα για την οποία φέρει και την ευθύνη, όπως είπε και ο ίδιος, δεν θα μιλούσα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί εξαπέλυσε τέτοια επίθεση».
Και συμπλήρωσε: «Επί προσωπικού, θέλω να πω το εξής στον κύριο Καραγιάννη: Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες δεν παραβρέθηκα στην προπόνηση, καθώς αντιμετωπίζω ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Το κράτησα για μένα, αλλά αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να βγω και να μιλήσω. Αντιμετωπίζω μιας μορφής βρογχοπνευμονία, η οποία απαιτεί τη χορήγηση οξυγόνου κάποιες ημέρες. Με έχετε δει, όμως, και εσείς αρκετές φορές στις προπονήσεις πριν από την ασθένεια μου. Το πρόβλημα υγείας δεν με απέτρεψε όμως από το να ασχολούμαι με την ΑΕΚ. Στα δύσκολα ήμουν εκεί. Και με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Νομίζω ότι κάνω αυτό, που πρέπει σε ό,τι αφορά στις αρμοδιότητες που μου έχουν ανατεθεί. Ρωτούσα συνεχώς και τον προπονητή, αν έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά πέρα από την ...συναλλαγματική του κυρίου Γριμάνη δεν είχε άλλο πρόβλημα. Αυτό -τουλάχιστον-άφηνε να διαφανεί. Αν είμαι συνεπής, ή δεν είμαι στο δικό μου κομμάτι, ρωτήστε και τον αρχηγό της ομάδας, τον κύριο Βασιλόπουλο».
Και κατέληξε: «Είναι άδικο να αναφέρεται ο κύριος Καραγιάννης σε πρόσωπα και να λέει ουσιαστικά ότι... διοικεί ο Δερβένης. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Για την συμφωνία του με την ΑΕΚ δεν μπορώ να πάρω θέση, διότι είναι ένα θέμα, που χειρίστηκε ο κύριος Γριμάνης. Και ο Γριμάνης όμως έχει προσφέρει πολλά και όπως έχω ξαναπεί θα τον ήθελα πιο ενεργό στην ομάδα μας. Αυτό που ξέρω είναι, ότι ο κύριος Καραγιάννης έδωσε στην ομάδα ρεπό την Δευτέρα και είδατε τα αποτελέσματα στο Παγκράτι. Κύριε Νικολάου, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες, όπως άλλοι. Και λάθη έχουν γίνει εξαιτίας της απειρίας μας. Και ο κύριος Γεωργαντζόγλου έχει κάνει λάθη. Είναι άδικο, όμως, να ισοπεδώνεται η προσπάθεια του για το ένα και μοναδικό πρόβλημα, που αντιμετώπισε ο κύριος Καραγιάννης...»

Keywords
Τυχαία Θέματα