Μπουτραγκένιο: Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει

13:42 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο σταθερή ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ωστόσο υποστήριξε πως, παρά την διαφορά των δέκα βαθμών από την Μπαρτσελόνα, στο τέλος θα φανεί τι θα συμβεί ως προς το ποια θα κατακτήσει τον τίτλο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "MARCA", ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για
- Την διαφορά των δέκα βαθμών που έχει η πρωτοπόρος Ρεάλ με την δεύτερη Μπαρτσελόνα: "Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει. Το πρωτάθλημα είναι μια διοργάνωση όπου παίζονται 38 αγώνες από κάθε ομάδα.

Έτσι χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα έχασε αρκετούς βαθμούς στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Η Ρεάλ είναι πολύ σταθερή στο φετινό πρωτάθλημα, αφού δέχεται λίγα γκολ και πετυχαίνει πολλά".
- Τον Ζοσέ Μουρίνιο: "Είναι ένας προπονητής που έχει αποδείξει πως παίρνει το καλύτερο από τις ομάδες του. Είναι ένας προπονητής που έχει εργαστεί σε τέσσερις χώρες και έχει κερδίσει τρόπαια. Είναι προφανές ότι μιλάμε για ένα σπουδαίο τεχνικό".
- Το Κριστιάνο Ρονάλντο: "Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι είναι οι δυο καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Είναι έξυπνος, έχει το μυαλό του στο καλύτερο και έχει αστείρευτη φιλοδοξία. Πάντα θέλει να κάνει το καλύτερο, θέλει να πετυχαίνει πολλά γκολ και να κερδίζει η ομάδα. Υπό αυτή την έννοια είναι αλήθεια ότι αποτελεί παράδειγμα για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα