Μένει στην Άρσεναλ ο Ροσίτσκι

13:52 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Νωρίς το πρωί, ο Τόμας Ροσίτσκι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή, ως τώρα, η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.
Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Λονδίνου, ο Τσέχος μέσος τόνισε σε δηλώσεις του: "Είναι μεγάλη μου τιμή να επεκτείνω το συμβόλαιο μου με την Άρσεναλ. Αγαπώ τον σύλλογο και είμαι πολύ υπερήφανος που φορώ την φανέλα του. Αισθάνομαι πλέον σαν στο σπίτι μου έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο και είμαι ευτυχισμένος που θα παραμείνω στην ομάδα. Πραγματικά

θεωρώ ότι είναι προνόμιο που βρίσκομαι εδώ. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που εργάζεται στην Άρσεναλ, όλοι συνεισφέρουν σημαντικά. Το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί".

Ο αρχηγός της Εθνικής Τσεχίας βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 2006 και σε 156 συμμετοχές του με την φανέλα της ομάδας έχει σκοράρει 19 φορές. Την εφετινή σεζόν, έχει παίξει σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στα δυο από τα τρία τελευταία ματς της Άρσεναλ με Τότεναμ και Μίλαν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα