Μεγάλο διπλό για Φράιμπουργκ, περνά η Σεβίλλη

21:57 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 8ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΦΡΕΪΜΠΟΥΡΓΚ: 1-2
Γήπεδο: Ου Νισί

Τεράστιο διπλό με 2-1 πέτυχε η Φράιμπουργκ επί της Σλόβαν και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Το ματς δεν είχε φάσεις στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στο 22' ο Γκιούντερ έκανε σέντρα σουτ, ο Κόβαρ ήταν εκτός θέσης αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι αφού και ο κίπερ της Σλόβαν την βρήκε λίγο. Ωστόσο από το κόρνερ αυτό, ο Κόβαρ έκανε κακό υπολογισμό και ο Γκίντερ ήρθε στο δεύτερο δοκάρι κι έκανε το 1-0 για

την Φράιμπουργκ. Στο 27' το φάουλ του Κερκ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 34' ο Ντελάρζ αστόχησε εξ επαφής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 51' είχαν δοκάρι με τον Ράμπουσιτς, ενώ στο 57' ξανά ο Ράμπουσιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Φράιμπουργκ. Η Φράιμπουργκ καθάρισε το ματς στο 73ο λεπτό, καθώς ο Γκιούντερ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κεκελέν με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Σλόβαν ήταν να μειώσει με τον Ριμπάλκα στο 81ο λεπτό.

ΣΛΟΒΑΝ: Κοβάρ, Κέλιτς, Κούσνιρ (72' Πιμπάρα), Φλάισμαν, Παβέλκα, Ριμπάλκα, Σακέι, Ράμπουσιτς, Σούραλ (77' Καλίτβινσεφ), Ντελάρζ (58' Φρίντεκ).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Κρμας, Ντιανέ, Κοκελέν, Σοργκ, Λορεντζόνι (90' Χεν), Γκίντερ (89' Αλμπουτάτ), Γκιούντερ, Φερνάντες, Κερκ (60' Φράις), Χάνκε.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΣΤΟΡΙΛ: 1-0
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Στο 1-1 κόλλησε η Σεβίλλη με την Εστορίλ και θα χρειαστεί ένα θαύμα για να μείνει εκτός.

Στο 4ο λεπτό ο Βάγκνερ είπε όχι σε σουτ του Ράκιτιτς, ενώ στο 6' η κεφαλιά του Κάλα έφυγε μόλις άουτ. Τελικά στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σεβίλλη πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Ρέγιες έκανε τρομερή ενέργεια, έδωσε στον Γκαμεϊρό που πλάσαρε από κοντά τον Βάγκνερ. Στο 16' η άμυνα της Εστορίλ έδιωξε δύσκολα τη σέντρα του Περότι, εμώ στο 18' ο Βάρας είπε όχι σε σουτ του Εβάνδρο. Στο 21' ο Βάγκνερ είπε όχι σε σουτ του Ράκιτιτς, ενώ στο 22' ο Ρέγιες αστόχησε από καλή θέση. Στο 45' η Σεβίλλη είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία, καθώς η κεφαλιά του Γκαμεϊρό πέρασε λίγο άουτ.

Στο 66ο λεπτό η κεφαλιά του Φάζιο πέρασε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Καρλίτος δύο λεπτά μετά. Το έμφραγμα για τη Σεβίλλη ήρθε στο 90' καθώς ο Φερνάντες έκανε το 1-1.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Κάλα, Φάζιο, Μορένο, Κόκε, Μπιά (59' Ιμπόρα), Κριστόφορο, Ράκιτιτς, Περότι (67' Βιτόλο), Γκαμεϊρό, Ρέγιες (80' Χάιρο).

ΕΣΤΟΡΙΛ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Μάνο, Γκονσάλο, Φερνάντες, Μπαμπάνκο, Γκονσάλβες (61' Γκαλβάο), Εβάνδρο (75' Μπαλμπόα), Λεάλ, Σέμπα (83' Λόπες), Καρλίτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα