Έσβησε το όνειρο του Απόλλωνα

21:57 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 10ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: 4-2
Γήπεδο: Χουσεΐν Αβνί Ακέρ

Δυστυχώς για τον Απόλλων Λεμεσού, το όνειρο του Europa League έσβησε απόψε στην Τραπεζούντα. Η Κυπριακή ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Τραμπζονσπόρ που θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική με τη Λάτσιο για την πρωτιά.

Στο 3ο λεπτό

ο Κιβράκ έδιωξε με γροθιές το σουτ του Γριγκόριε, αλλά στο 23' ο Αντίν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαλουντά άνοιξε το σκορ. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Κυπριακή ομάδα, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 25'. Σκόρερ ο Αϊντόγκντου με διπλή προσπάθεια μετά από γύρισμα του Οντίν. Στο 34' ο Αϊντόγκντου επιχείρησε σουτ από μακριά, η μπάλα κόντραρε στον Χαραλάμπους, όμως, ο Χίντι δεν αιφνιδιάστηκε και μάζεψε εύκολα την μπάλα, ενώ στο 44'΄το σουτ του Μαλουντά έφυγε λίγο άουτ.

Στο 46' μετά από λάθος του Χαραλάμπους, ο Ενρίκε έκανε το σουτ, αλλά ο Χίντι έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 53' ο Χίντι απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Αντίν, ο Ενρίκε μπήκε στη φάση όμως υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 54' ο Γκαρθία με σουτ εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, αλλά στο 61' ο Αντίν μετά από μπαλιά του Κελές, με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 3-0 για την Τουρκική ομάδα. Στο 64' π Κιβράκ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Χαραλάμπους, αλλά στο 68' ο Γκιέ Γκιέ μετά από σέντρα του Βασιλείου μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά. Μάλιστα στο 80'ο ο Σανγκόι με πέναλτι έκανε το 3-2 για τον Απόλλωνα, αλλά στο 83' ο Αϊντίν με όμορφο φάουλ έκανε το 4-2.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Κιβράκ, Μποσίνγκουα, Μπαμπά, Γιουμλού, Αϊντογκντού (74' Αλανζίνιο), Μαλουντά (90+2' Οζντεμίρ), Ζοκορά, Κόλμαν, Αντίν, Κέλες, Πάουλο Ενρίκε (64' Γιάνκο).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Χίντι, Ντανανάε, Χαραλάμπους, Μερκής, Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Κυριάκου (60' Σανγκόι), Γκουγιόν, Ρομπέρ, Γκριγκόριε (67' Μεριέμ), Γκαρθία (60' Αμπραχάμ).

ΛΕΓΚΙΑ-ΛΑΤΣΙΟ: 0-2
Γήπεδο: Pepsi Arena

Εύκολα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λέγκια η Λάτσιο και την 6η αγωνιστική υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ με την οποία θα παλέψει για την πρωτιά.

Στο 6ο λεπτό ο Κεϊτά έδωσε όμορφα στον Άντερσον, ο οποίος γύρισε στην περιοχή αλλά σούταρε άστοχα, ενώ λίγο άουτ πέρασε και το σουτ του Ερνάνες στο 19'. Τελικά στο 24' μετά από σέντρα του Μπίλια, ο Περέα με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Λάτσιο, ενώ στο 31' η νέα κεφαλιά του Περέα πέρασε μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βαβρζίνιακ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50ο λεπτό ο Κούτσιακ είπε όχι σε όμορφο σουτ του Ερνάνες, αλλά στο 56' ο Βραζιλιάνος έδωσε όμορφα στον Άντερσον που κατέβασε ιδανικά κι έκανε το 2-0 για την Ιταλική ομάδα. Στο 68ο λεπτό η Λέγκια έχασε απίστευτη ευκαιρία μετά από λανθασμένη έξοδο του Μπερισα.

ΛΕΓΚΙΑ: Κούτσιακ, Γιοντλόβιετς, Βαβρζίνιακ, Μπρζίσκι, Μπερεζίνσκι, Ρζέζνιτσακ, Βρντόλιακ, Πίντο (46' Οζάμαα), Ράντοβιτς, Φούρμαν, Ντβαλισβίλι (75' Μικίτα).

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Σιανί, Ράντου, Καβάντα, Μπίλια, Άντερσον (77' Άντερσον), Ερνάνες, Γκονζάλες (81' Λούλιτς), Τσάνα, Κεϊτά (73' Ονάτζι), Περέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα