Καθάρισε η Γκενκ, στο κόλπο η Ραπίντ

21:51 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΕΝΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 3-1
Γήπεδο: Κρίσταλ Αρίνα

Νίκη πρόκριση με 3-1 πανηγύρισε η Γκενκ επί της Ντιναμό Κιέβου και την έβαλε σε μπελάδες.

Η Ντιναμό μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Μποντζί έδιωξε την μπάλα πάνω στον Γιαρμολένκο ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Η Γκενκ ανέβασε στροφές και στο 17ο λεπτό έφερε στα ίσα τα ματς με πέναλτι του Φόσεν, το οποίο κέρδισε ο Κουμορντζί

από τον Κασερίντι. Οι Βέλγοι ανέβασαν κι άλλο στροφές και πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 37' με κοντινή προβολή του Κουμορντζί μετά από κεφαλιά του Μπούφελ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντε Κέουλαρ με το σώμα μετά από κόρνερ, έκανε το 3-1. Στο 72ο λεπτό ο Μουμορντζί αστόχησε από κοντά.

ΓΚΕΝΚ: Κέτελες, Μποντζί, Κουλιμπαλί, Νγκονγκσά (53' Σιμάεγς), Χάιλαντ, Γκοριούς, Καμούς (18' Ντε Κέουλαρ), Μπούφελ, Κουμορντζί (87' Γκέρκενς), Τσιμανγκά, Φόσεν.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Κόβαλ, Ντράγκοβιτς, Τρεμουλινάς, Κασερίντι, Βελόσο, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ, Γκούσεφ, Μπελχαντά (72' Μακαρενκο), Λενς (55' Μπεζούς), Ιντέγιε.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΤΟΥΝ: 2-1
Γήπεδο: Ερνστ Χάπελ

Στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Ραπίντ Βιέννης, που επικράτησε με 2-1 της Τυν και την 6η αγωνιστική θα παλέψει μέσα στην Ουκρανία για την πρόκριση, κόντρα στην Ντιναμό.

Στο 10ο λεπτό ο Σκέουνβλι αστόχησε από ιδανική θέση, αλλά στο 17' ο Σάμπιτζερ έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Μπόιντ εξ επαφής έγραψε το 10 για τη Ραπίντ.

Στο 53ο λεπτό η Ραπίντ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Ντιμπόν, ενώ στο 57' ο Φεβρ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σάμπιτζερ. Τελικά στο 62' ο Σαντίκ μετά από γύρισμα του Βίτβερ έκανε το 1-1 εξ επαφής, αλλά δύο λεπτά μετά ο Μπόσκοβιτς μετά από ασίστ του Μπουργκστάλερ έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Ραπίντ.

ΡΑΠΙΝΤ: Νοβότα, Σκράμελ, Σονλάιτνερ, Ντιμπόν, Πέτσος, Χόφμαν (86' Σταρκλ), Μπόσκοβιτς (65' Μπέχρεντ), Μπόιντ, Σάμπιτζερ (80' Σκάουμπ), Τρίμελ, Μπουργκστάλερ.

ΤΟΥΝ: Φεβρ, Σουλμονί, Σίγκφριντ, Ράινμαν (46' Σκένκελ), Βίτβερ, Λίτι, Ζούφι (59' Σαντίκ), Χέντιγκερ, Φερέιρα (59' Μαρτίνες), Σκιρίνζι, Σκέουνβλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα