Με το στανιό η Σουηδία

20:56 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Ν.ΦΑΡΟΕ- ΣΟΥΗΔΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Τόρβελουρ
Παραλίγο να κάνουν τα θαύμα τα Νησιά Φαρόε και να πάρουν βαθμό ή και βαθμούς από τη Σουηδία, αλλά στο τέλος η παρέα του Ιμπραΐμοβιτς πήρε τη νίκη με 2-1 κι έκανε το δύο στα δύο.
Η Σουηδία πίεσε από το πρώτο κιόλας λεπτό και ως το 20 είχε δύο καλά σουτ με τον Ιμπραΐμοβιτς, με

το ένα να κοντράρει και το άλλο να απομακρύνεται από τον Νίλσεν.
Στο 27' ο Νίλσεν είπε αρχικά όχι σε σουτ του Ιμπραΐμοβιτς και στη συνέχεια ο Ρανέγκιε αστόχησε από το μισό μέτρο, ενώ στ 32' ο Σαμούελσεον έγινε απειλητικός για τα Νησιά Φαρόε.
Στο 41' ο Ίμπρα έκανε το γύρισμα από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Νίλσεν έπεσε ξανά και μπλόκαρε, ενώ και στο 47' ο γκολκίπερ των Νήσων Φαρόε, σταμάτησε τον Λάρσον.
Τρία λεπτά μετά το σουτ του Ιμπραΐμοβιτς πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 54' ο Νίλσεν απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κάλστρομ.
Τα Φαρόε παρόλα αυτά πήραν κεφάλι στο σκορ στ 57ο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Μπάλβινσον κι ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς αστόχησε ξανά από καλή θέση.
Η Σουηδία ανέβασε στροφές και στο 65' ο Κατσάνικλιτς που μόλις είχε μπει στο ματς με όμορφο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.
Τη νίκη στη Σουηδία έδωσε ο Ιμπραΐμοβιτς με κοντινό πλασέ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Νίλσεν στο 75ο λεπτό.
Στο 89ο λεπτό το σουτ του Όλσεν πέρασε μόλις άουτ και ανησύχησε τους Σουηδούς.
ΦΑΡΟΕ: Νίλσεν, Φέρο, Γιουστινούσεν, Νες, Σαμούελσεν, Μπεντζμίνσεν, Ούντσεν (84' Έλτερ), Μπάλντβινσον, Χάνσον (83' Όλσεν), Χολστ (71' Χάνσεν), Έντμουντσον.
ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Λούστιγκ, Γ. Όλσον, Γκράνκβιστ, Μ.Όλσον, Ρανέγκιε (77' Μπεργκ), Λάρσον, Βέρνμπλουμ, Βίλχελμσον (62' Κατσάνικλιτς), Κάλστρομ (62' Κάλστρομ), Ιμπραΐμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα