Καψώνι από Ρότζερς

20:02 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο νέος τεχνικός των «κόκκινων», έχοντας προετοιμάσει τους παίκτες του όλο το καλοκαίρι, τους συγκέντρωσε λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να κάνουν... καλή αρχή.
«Αντιγράφοντας», λοιπόν, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον - που πρώτος έκανε το συγκεκριμένο «καψώνι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 1993 - ο Μπρένταν Ρότζερς παρουσιάστηκε μπροστά στους ποδοσφαιριστές

του, κρατώντας τρεις φακέλους.
«Σε αυτούς τους φακέλους, υπάρχουν τρία ονόματα. Αυτοί οι τρεις, θα με απογοητεύσουν τη νέα σεζόν και θα απογοητεύσουν τους συμπαίκτες τους, την ομάδα και δεν θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Είναι στο χέρι σας να... βγάλετε το όνομά σας από αυτούς τους φακέλους και να μου αποδείξετε ότι έκανα λάθος» τους είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ. Φυσικά, οι τρεις αυτοί φάκελοι ήταν κενοί...
Το αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου, ήταν μια... ξεγυρισμένη «τριάρα» από τη Γουέστ Μπρομ στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στο «Χόθορνς».
Εκ του αποτελέσματος, ο Μπρένταν Ρότζερς ξεκίνησε... στραβά. Στην πορεία όμως, δείχνει ότι έχει καταφέρει να ένα δύσβατο μεν, αλλά μονοπάτι που σε βάθος χρόνου μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα