Άλλη Ίντερ στην Ευρώπη

23:40 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΙΝΤΕΡ-ΛΙΛ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Μπορεί στη Serie A' η Ίντερ να μην κερδίζει ούτε με αίτηση, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ακόμη μια νίκη με 2-1 επί της Λιλ και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση.
Η Ίντερ μπήκε πού δυνατά στο ματς και είχε

δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντιέγκο Μιλίτο. Η πίεση των «νερατζούρι» συνεχίστηκε και το γκολ ήρθε στο 18ο λεπτό. Ο Σνάιντερ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Σάμουελ με άπιαστη κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λαντρό. Από εκεί και πέρα, η Λιλ προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά τον Καστελάτσι.
Η Ίντερ ήταν καλύτερη και στην επανάληψη και καθάρισε το ματς στο 65ο λεπτό με τον Ντιέγκο Μιλίτο. Το μισό γκολ ανήκε στον Ζανέτι που έκανε κούρσα από τα δεξιά, έκοψε τη μπάλα προς το έρμα και ο Αργεντινός με κάτι σαν εναέριο τακουνάκι, έκανε το 2-0. Η Λιλ κατάφερε να μειώσει στο 83ο λεπτό με τον Τουλίο ντε Μέλο μετά από τραγικό λάθος του Λούσιο. Ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο.
ΙΝΤΕΡ: Καστελάτσι, Ζανέτι, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Στάνκοβιτς, Μότα, Σνάιντερ (65' Άλβαρες), Καμπιάσο, Μιλίτο (90' Όμπι), Σάρατε (79' Πατσίνι).
ΛΙΛ: Λαντρό, Ρόζεναλ, Μπέρια, Ντεμπισί, Πεντρετί, Σετζού, Μαβουμπά, Κόουλ (71' Παγιέ), Αζάρ, Γέλεν (46' Τούλιο), Σο.

Keywords
Τυχαία Θέματα