Με το "έτσι θέλω"…

21:28 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: 2-0

Γήπεδο: Γ.Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Καλογερόπουλος

Ο διορισμένος πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο Καλογερόπουλος έκαναν το θαύμα τους. Σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Πειραιά δημιούργησε μισή φάση, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα, με τον Καλογερόπουλο να

του ανοίγει το δρόμο, εφευρίσκοντας πέναλτι στο 71ο λεπτό κι όταν το σκορ ήταν στο 0-0. Έτσι ακόμη και σε ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός συνάντησε ουσιαστική αντίσταση από τον αντίπαλό του, η διαιτησία βρήκε τη λύση. Κι αν στο μέλλον υπάρξει και κάποια άλλη ομάδα τολμήσει να προβάλει αντίσταση στους ερυθρολεύκους υπάρχουν πολλοί Καλογερόπουλοι...

Ο Αστέρας εμφανίστηκε διαβασμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την ώρα που ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Κι όμως ο Καλογερόπουλος με πέναλτι εφεύρεση του χάρισε τη νίκη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έψαξαν τα πατήματά τους, χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους για τις αντίπαλες εστίας. Στο 12' και στο 14' ο Ολυμπιακός είχε δύο σουτ με τους Ντομίνγκεζ και Μασάντο, τα οποία δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 22' ο Ερνάντεζ είπε όχι σε νέο σουτ του Ντομίνγκεζ. Στο 25' ο Παπαδόπουλος πρόλαβε κι έκοψε σωτήρια τον Καράσκο, ενώ στο 31' ο Ρομπέρτο είπε όχι σε μακρινό σουτ του Ουσέρο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φουστέρ έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 50ο λεπτό ο Ουσέρο έκοψε σωτήρια τον Φουστέρ, ενώ στο 52', το σουτ του Χολέμπας πέρασε ψηλά άουτ. Γενικότερα όμως ο ρυθμός στο ματς ήταν χαμηλός και ο Αστέρας είχε κλείσει σωστά τους χώρους, μη επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να δημιουργεί κινδύνους. Τελικά η λύση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 71'. Και μαντέψτε τον τρόπο... Μα και βέβαια με πέναλτι.

Τα παράπονα του «ερυθρόλευκου» Τύπου εισακούστηκαν και ο Καλογερόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα σε πέσιμο του Βάις στην περιοχή, με τον Ζησόπουλο να μην έχει βρει καθόλου τον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Τσόρι Ντομίνγκες ανέλαβε να το εκτελέσει κι έκανε το 1-0 από τα 11 μέτρα. Στο 89' ο Βάις είχε δοκάρι, ενώ το τελικό 2-0 έκανε στις καθυστερήσεις ο Ολαϊτάν μετά από ασταθή επέμβαση του Ερνάντεζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες (46' Παπάζογλου), Χολέμπας, Σιόβας, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μασάντο, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ (60' Βάις), Κάμπελ, Σέποβιτς (69' Ολαϊτάν).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Εντό (79' Κάφα), Μουνάφο, Ουσέρο, Καράσκο, Ναβάρο, Χουάνμα (70' Μπακασέτας)

Keywords
Τυχαία Θέματα