Έβρεξε γκολ στο «Σαν Πάολο»

20:57 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 3-3
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Σημαντικό έδαφος σε σχέση με την κορυφή έχασε η Νάπολι, που έμεινε στο 3-3 σε ένα τρομερό ματ με την Ουντινέζε.

Στο 13ο λεπτό, το σουτ του Φερνάντες πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 20΄η κεφαλιά του Αλμπιόλ κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 28ο λεπτό το σουτ του Φερνάντες κόντραρε και άλλαξε πορεία, αλλά ο Ράφαελ έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 38' η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Μετά από

κόρνερ του Φερνάντες, ο Πάντεφ κατέβασε όμορφα και με σουτ έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Ουντινέζε δέχτηκε και 2ο γκολ στο 41'. Ο Ιγκουαΐν έκανε τρομερή ενέργεια από δεξιά, έβγαλε και τη σέντρα και ο Πάντεφ έκανε το 2-0. Ωστόσο στο 45' η Ουντινέζε μείωσε σε 2-1 με το αυτογκόλ του Φερνάντες.

Έτσι στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70' ένας άλλος Φερνάντες, ο Μπρούνο, έφερε στα ίσα το σκορ, με δυνατό σουτ. Παρόλα αυτά, η αντίδραση της Νάπολι ήταν άμεση, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπρκιτς δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά μετά από σουτ του Ιγκουαΐν και ο Ντζεμαϊλί πρόλαβε κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Η Ουντινέζε δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε το 3-3 στο 81ο λεπτό με σουτ του Μπάστα μετά από κόντρες. Στο 82' η Ουντινέζε θα έπρεπε να είχε κερδίσει πέναλτι, καθώς ο Μάτζιο τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Μαϊκοσουέλ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Φερνάντες, Αλμπιόλ, Ρεβεγιέρ (82'Αρμέρο), Ινλέρ, Ντζεμαϊλί (78' Μπεχραμι), Ινσίνιε, Πάντεφ (74' Μέρτενς), Καγιεχόν, Ιγκουαΐν.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό (68' Μαϊκοσουέλ), Ντανίλο, Ντομίτσι, Σίλβα, Μπάστα, Λατσάρι, Περέιρα, Φερνάντες (83' Νάλντο), Λόπες (80' Ζιελίνσκι)

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΜΙΛΑΝ: 2-2
Γήπεδο: Αρμάντι Πίκι

Η νίκη επί της Κατάνια ήταν ένα ευχάριστο διάλλειμα για τη φετινή Μίλαν, όπως αποδείχθηκε και σήμερα στο «Αρμάντο Πίκι». Οι «ροσονέρι» κόλλησαν στο 2-2 με τη Λιβόρνο κι έχασαν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Η Μίλαν ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Κακά άφησε πίσω του τον Σκιαταρέλα, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μπαλοτέλι με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 12' και στο 15 τα σουτ των Κετσερίνι και Παουλίνιο πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 21' ο Γκάμπριελ είπε όχι σε προσπάθεια του Έμερσον. Τελικά η πίεση της Λιβόρνο έφερε καρπούς στο 26ο λεπτό, καθώς ο Σιλιγκάρντι έφερε στα ίσα το ματς.

Στο 54ο λεπτό ο Μπάρντι πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση σε σουτ του Μπαλοτέλι, ενώ στο 55' ο Έμερσον έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ελ Σααραουί. Το ματς είχε ανοίξει πολύ κι έτσι στο 57ο λεπτό η Λιβόρνο έφερε τούμπα το ματς με γκολ του Παουλίνιο. Στο 72ο λεπτό ο Νιάνγκ δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει, όπως και ο Σιλιγκάρντι στο 74'. Στο 78ο λεπτό η κεφαλιά του Ντε Γιονγκ έφυγε λίγο άουτ.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα, Έμερσον, Κετσερίνι, Λούκι, Ντάνκαν (90' Ρινάουντο), Μπαγιέ (90 Λαμπρούγκι), Μπιαγκιάντι, Σκιαταρέλα, Σιλιγκάρντι (76' Γκρέκο), Παουλίνιο.

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ, Νοτσερίνο (59' Νιάνγκ), Σαπάτα, Μεσές, Εμάνουελσον, Ντε Γιονγκ, Πόλι (77' Ντε Σίλιο), Μοντολίβο, Κακά, Μπίρσα (39' Ελ Σααραουί), Μπαλοτέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα