Με ψυχή η Βασίλισσα

21:15 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το Λαύριο προσπάθησε να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ, αλλά τελικά έμεινε με την ελπίδα, αφού η Βασίλισσα παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν στο άδειο γήπεδο της Νήαρ Ήστ, λόγω τιμωρίας , κατάφερε να βρει το κουράγιο και να χτίσει μια σημαντική διαφορά, που στο τέλος της έδωσε τη νίκη με 80-68.
Έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, πλέον μετράει 8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Το ματς

Αιφνιδιάστηκε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στο ξεκίνημα του αγώνα από το Λαύριο,

το οποίο προσπάθησε να πιέσει αρκετά και κατάφερε να πάρει ακόμα και το προβάδισμα με (8-14). Η Ένωση, ωστόσο δεν άφησε έτσι τα πράγματα και προσπάθησε να αντιδράσει και το έκανε μπαίνοντας στα αποδυτήρια με 36-35.
Στην επανάληψη η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου βρήκε τον τρόπο να κάνει το παιχνίδι της, αλλά οι φιλοξενούμενοι και πάλι πίεσαν και μείωσαν (57-50), με το ματς να γίνεται ντέρμπι. Εκεί, μίλησε η ψυχή της Βασίλισσας και των παικτών, οι οποίοι με ένα σερί ανέβασαν τη διαφορά και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους (76-61), πανηγυρίζοντας ακόμα μια νίκη στο Πρωτάθλημα με 80-68.

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παναγιωταράς, Παπαντωνάκος, Φαλέκας , Καράμπουλας, Πολυτάρχου, Τσιότρας, Νίκολιτς,Γκιζόγιαννης , Παπαδιονυσίου , Τσιάκος , Δέσπος.

ΛΑΥΡΙΟ (Σερελής): Κακιούζης, Μουμπάρακ , Τσίρος, Μανούσος , Σακελλαρίου , Γιαννακόπουλος, Περράκης,Βανδώρος, Ψωμαδέρης, Χατζόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα