Ματσάρα στη Βέλτινς Αρένα (VIDEO)

18:27 11/8/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΪΝΤΖ- ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: 3-2
Γήπεδο:Coface Arena

Η Μάιντζ μπήκε καλά στο ματς και στο 145ο λεπτό ο Μίλερ έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και με σουτ άνοιξε το σκορ. Παρόλα αυτά η Στουτγκάρδη απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 16'. Ο Τραορέ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ιμπίσεβιτς με προβολής νίκησε τον Μίλερ. Στο 29' ο Μίλερ έκανε ξανά όμορφη ενέργεια, αλλά ο Ουλράιχ απέκρουσε το σουτ του με τα πόδια, ενώ στο 55' ήταν η σειρά του Μίλερ να αποκρούσει σουτ του Χάρινκ.

Στο 61' ο Χάρνικ έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι και 4 λεπτά μετά

ο Πόσπεχ έβγαλε κάθετα για τον Οκαζάκι, εκείνος έκανε όμορφη κίνηση και πλάσαρε τον Ουλράιχ για το 2-1. Στο 78ο λεπτό ο Μίλερ έκανε το 3-1 για τη Μάιντζ, αλλά στο 82' ο Χάρνικ μείωσε σε 3-2.

ΜΑΪΝΤΖ: Μίλερ, Πόσπεχ, Σβένσον, Νοβέσκι, Παρκ, Γκάις (90' Μπούνγκερτ), Μπαουμγκάρτλινγκερ Ν.Μίλερ Ζίμλινγκ (76' Μόριτζ), Οκαζάκι, Πόλτερ (76' Τσούπο Μότινγκ)

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Σβάαμπ, Τάσκι (21' Ράους), Ρέκερ, Σακάι, Μποκά, Γκέντνερ, Χαρνικ, Λάιτνερ (68' Κακάου), Τραορέ (82' Αμπντελαουέ), Ιμπίσεβιτς.

ΣΑΛΚΕ- ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 3-3
Γήπεδο: Βέλτινς Αρένα

Στο 3-3 έμειναν Σάλκε και Αμβούργο σε ένα καταπληκτικό ματς.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Σάλκε, καθώς με τη συμπλήρωση 75 δευτερολέπτων, ο Ντράξλερ πέρασε την μπάλα κάθετα στον Χούντελαρ που με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Άντλερ. Παρόλα αυτά το Αμβούργο απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 12 με το πέναλτι του Φαν ντερ Φάαρτ. Και σα να μην έφτανε αυτό για τη Σάλκε, στο 23' το Αμβούργο πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Νταϊκμάιερ έβγαλε τρομερή σέντρα από δεξιά και ο Μπάιστερ με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ο Χούντελαρ έφερε στα ίσα το ματς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, για να κάνει το 3-2 για το Αμβούργο ο Σόμπιεχ στο 49' το τελικό 3-3 έγρψε ο Σζαλάι στο 72ο λεπτό.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Ματίπ, Χέβεντες, Φουχς, Νοϊστάντερ (58' Σζαλάι), Τζόουνς, Φαρφάν, Ντράξλερ (23' Γκορέτζκα), Κλέμενς, Χούντελαρ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ Ντιαϊκμάιερ, Σόμπιεχ, Βέστερμαν, Γιάνσεν, Μπαντέλι (64' Ρινκόν), Αρσλάν, Μπάιστερ (83' Ρούντνεφς), Φαν ντερ Φααρτ, Καλχάνογλου (74' Αόγκο), Ζουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα