Σήκωσε το πρώτο ο Μόγιες (VIDEO)

17:58 11/8/2013 - Πηγή: AEK365

COMMUNITY SHIELD

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 2-0
Γήπεδο: Γουέμπλεϊ

Την πρώτη του κούπα με τους «κόκκινους διαβόλους», διά ποδός Φαν Πέρσι, σήκωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Η Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 τη Γουίγκαν με 2 γκολ του Ολλανδού φορ και πήρε το Community Shield.

Μόλις 6 λεπτά άντεξε στην πίεση της Γιουνάιτεντ

η Γουίγκαν, καθώς στο 6' ο Εβρά έκανε τη σέντρα και ο Φαν Πέρσι με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα η Γουίγκαν προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Ντε Χέα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει έως και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 51ο λεπτό το σουτ του Κλέβερλι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 58' ο Φαν Πέρσι χτύπησε ξανά. Ο Ολλανδός σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Κάρσον. Στο 67' το σουτ του Βαλέντσια πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 78' ο Μπάρνετ έκοψε σωτήρια τον Φαν Πέρσι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βίντιτς, Εβρά, Ράφαελ (16' Σμόλινγκ), Τζόουνς, Κάρικ, Γκιγκς (66' Άντσερον), Κλέβερλι, Φαν Πέρσι, Γουέλμπεκ (83' Καγκάβα), Ζαχά (60' Βαλέντσια)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Κάρσον, Μπόις, Μπάρνετ, Κρέινι, Περτς, Γουότσον (70' Εσπινόσα), ΜακΆρθουρ (63' ΜακΜάναμαν), ΜακΚάρθι (86' Ντίκο), ΜακΚλίν (63' ΜακΚάν), Μαλόνεϊ (69' Γκόμες), Χολτ (60' Φόρτσιουν)

Keywords
Τυχαία Θέματα