Με την πλάτη στον τοίχο ο Ατρόμητος

21:24 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- PLAY OFF

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΛΚΜΑΑΡ: 1-3
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Το όνειρο για είσοδο στους ομίλους του Europa League δείχνει να ξεθωριάζει στον Ατρόμητο μετά από την ήττα με 3-1 από την Αλκμαάρ στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς και στο 8ο λεπτό

ο Νάστος απείλησε τον Εστεμπάν με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ της Αλκμαάρ είπε όχι, ενώ στο 23' το σουτ του Ούμπιντες έφυγε μόλις άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Εστεμπάν είπε όχι σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου, ο οποίος στο 27' έκλεψε στο κέντρο, έσκαψε την μπάλα, αλλά και πάλι ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων, έδιωξε.

Οι Ολλανδοί μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό ο Γκούντμουντσον έγινε δέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ, άνοιξε το σκορ. Στο 72ο λεπτό η κεφαλιά του Ναπολεόνι πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 74' ο Ατρόμητος είχε ανέβει να πιέσει πιο ψηλά, ο Όβερτουμ έκανε ωραία πάσα στον Γιόχανσον, εκείνος έφυγε στο ένας με έναν με τον Φυτανίδη, τον πέρασε με ωραία προσποίηση για να κάνει το 0-2.

Ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα και μείωσε στο 76' με πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος το είχε κερδίσει κιόλας απ' τον Εστεμπάν. Ο Ατρόμητος ανέβηκε και στο 82' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Νάστος πήρε την πρώτη κεφαλιά, οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν να διώξουν, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο, ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο για λίγο. Τρία λεπτά μετά ο Ναπολεόνι έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, ελευθέρωσε για τον Καραμάνο, που ήταν στην περιοχή της Άλκμααρ, όμως καθυστέρησε μέχρι να κάνει κοντρόλ, με αποτέλεσμα να κοντράρει στο τέλος το σουτ του, ενώ στο 90' ο Σηφάκης βγήκε μακριά από την εστία του για να κόψει, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων τον πέρασε, αλλά το μακρινό του σουτ έφυγε άουτ. Το σοκ για τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις. Μετά από κόρνερ του Ατρομήτου, η Αλκμαάρ έφυγε στην κόντρα και ο Γκούντμουντσον αφού πέρασε και τον Σηφάκη έγραψε το τεικό 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας (83' Καραμάνος), Δημούτσος (70' Μπρίτο), Καραγκούνης (61' Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστεμπάν, Βιεργκέβερ, Γκουνελέεβ, Βούιτενς, Μ. Γιόχανσον, Ελμ (70' Όβερτουμ), Χένρικσεν, Γκούντελι, Μπέερενς (86' Μέρτενς), Γκούντμουντσον, Α. Γιόχανσον (90+2' Μπερχάουζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα