Γεννήθηκε με την καρδιά να προεξέχει από το στομάχι του! (ΦΩΤΟ)

21:12 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας 24χρονος άντρας από την Κίνα γεννήθηκε έχοντας την καρδιά όχι στο στήθος του, όπως όλοι, αλλά μπροστά από το στομάχι του! Τώρα όμως μπορεί πια να απολαύσει μια κανονική ζωή.

Ο Χουάνγκ Ρονγκμινγκ από την επαρχία Χενάν είναι ένας από τους πέντε στο ένα εκατομμύριο που γεννιούνται με την καρδιά σε διαφορετική θέση από την κανονική. Τα περισσότερα μωρά που γεννιούνται με αυτή την πάθηση πεθαίνουν σύντομα καθώς η καρδιά είναι έκθετη σε κινδύνους, ωστόσο ο Χουάνγκ τους διέψευσε όλους.

Όλα αυτά τα χρόνια ζούσε με την καρδιά του εξογκωμένη κινδυνεύοντας ανά πάσα

στιγμή να την χτυπήσει και να πεθάνει. Όταν ήταν μικρός οι γονείς του δεν τον άφηναν να παίζει με άλλα παιδιά καθώς φοβούνταν, ενώ πολύ συχνά υπέφερε από δύσπνοια που τον έκανε να μελανιάσει. Μετά από μια τέτοια κρίση πήγε στο νοσοκομείο όπου ο καρδιολόγος Ντονγκ Νιανγκούο δεν πίστευε ότι ο Χουάνγκ ζούσε ακόμα.

Μετά από τις εξετάσεις οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η κατάστασή του χειροτερεύει, όμως οι αγρότες γονείς του δεν μπορούσαν να πληρώσουν την δύσκολο εγχείριση που κόστιζε 200.000 γουάν. Ωστόσο, όταν η ιστορία του δημοσιεύτηκε στα μίντια, ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε και μέσα σε 10 μόλις μέρες συγκεντρώθηκε όλο το απαραίτητο ποσό και η πολυπόθητη εγχείριση έγινε!

Τώρα, ο Χουάνγκ έχει την καρδιά του στη σωστή θέση και είναι πιο χαρούμενος από ποτέ!

«Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε! Τώρα πια θα ζήσω μια φυσιολογική ζωή όπως οι άλλοι. Τώρα είμαι φυσιολογικός, χάρη σε τόσες ευγενικές ψυχές», είπε ο τρισευτυχισμένος Χουάνγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα