Από… κοντά έχει ο Δέλλας τον Καζβιρόπουλο

20:54 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος είναι η ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο από το φιλικό της ΑΕΚ στην Καλαμαριά, αλλά συνολικά από τις μέρες που η Ένωση βρίσκεται στο Πήλιο. Ο νεαρός μέσος που τον Σεπτέμβρη γίνεται 17 ετών έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία και είναι ένας παίκτης που οι άνθρωποι του Δικεφάλου πιστεύουν πολύ. Γι' αυτό και στις προπονήσεις ο Δέλλας και οι συνεργάτες του τον έχουν... από κοντά, δίνοντάς του συνεχώς οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και πως θα πρέπει να λειτουργεί, όταν έχει τη μπάλα

στα πόδια του.

Σήμερα το απόγευμα ο «Κάζβι», όπως τον αποκαλεί ο Δέλλας, χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο «μπαλαντέρ» στις ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας, βοηθώντας ουσιαστικά και τις δύο ομάδες στο δημιουργικό κομμάτι. Κατά τη διάρκεια της άσκησης ο προπονητής της ΑΕΚ μιλούσε συνεχώς στον νεαρό μέσο, ζητώντας του να μην επαναλαμβάνει τις κινήσεις του στο γήπεδο και να προσπαθεί να μπερδεύει τους αντιπάλους, κάνοντας μία πάσα ή μια κίνηση που δεν θα περιμένουν.

«Κάζβι, μην κάνεις συνεχώς το ίδιο. Μπέρδεψέ τους. Να μην ξέρουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου. Δες γήπεδο και αποφάσισε που θα πρέπει να δώσεις τη μπάλα. Θέλω γρήγορη σκέψη για να υπάρχει και γρήγορη αντίδραση», έλεγε ο Δέλλας στον Καζβιρόπουλο, ο οποίος για ακόμη μία φορά πήγε πάρα πολύ καλά στην προπόνηση και μέρα με τη μέρα παρουσιάζεται όλο και πιο... ξεψαρωμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα