Με την πλάτη στον τοίχο η Σίτι

10:22 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 32η αγωνιστική

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για κατάκτηση του πρωταθλήματος παίζει η Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ. Η νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι μονόδρομος καθώς τα τελευταία αποτελέσματα την έχουν φέρει στο -5 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα νέο στραβοπάτημα θα θέσει οριστικά εκτός μάχης την Κυπελλούχο Αγγλίας. Στην προσπάθεια της για νίκη, η Μάντσεστερ

Σίτι θα έχει την βοήθεια και του Σέρχιο Αγκουέρο που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Από την μεριά της η Άρσεναλ θέλει την νίκη προκειμένου να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κατάληψη της 3ης θέσης.

Την 8η συνεχόμενη νίκη της ψάνχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία υποδέχεται την Κ.Π.Ρ. στο "Ολντ Τράφορντ" και φιλοδοξεί να πάρει τους τρεις βαθμούς ευελπιστώντας η Μάντσεστερ Σίτι να μην κερδίσει την Άρσεναλ κάτι που θα σημαίνει πως η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα γίνει το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές κόντρα στην Κ.Π.Ρ. που αγνοεί την νίκη τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές και επομένως κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στην μάχη για την παραμονή.

Την περασμένη εβδομάδα, η Τότεναμ μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες και βρέθηκε ισόβαθμη της Άρσεναλ στην 3η θέση. Για να παραμείνει εκεί και μετά το πέρας της 32η αγωνιστικής, η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της επικίνδυνης Σάντερλαντ την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας. Τέλος, Με το μυαλό στους ημιτελικούς του Κυπέλλου στο "Γουέμπλεϊ", την επόμενη εβδομάδα, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα και η Έβερτον επισκέπτεται το "Carrow Road" για το ματς με τη Νόριτς.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Premier League
Παρασκευή 6/4
Σουίνσι-Νιούκαστλ 0-2
Σάββατο 7/4
Σάντερλαντ-Τότεναμ
Μπόλτον-Φούλαμ
Τσέλσι-Γουίγκαν
Λίβερπουλ-Άστον Βίλα
Νόριτς-Έβερτον
Γουέστ Μπρομ-Μπλάκμπερν
Στόουκ-Γουλβς
Κυριακή 8/4
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΚΠΡ
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα