Μασάδο: Έχουμε ελπίδες για πλέι οφ

09:27 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου οι πιθανότητες του Άρη να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα και στα πλέι οφ δεν είναι με το μέρος του, ωστόσο ο Μανουέλ Μασάδο υποστήριξε πως όσο η ομάδα διατηρεί τις μαθηματικές της ελπίδες θα συνεχίσει να διεκδικεί την συμμετοχή της στα πλέι οφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην NOVA

Για το κίνητρο της 6ης θέσης: "Η υποχρέωση ενός επαγγελματία είναι πάντα να βγαίνει στο γήπεδο και να προσπαθεί να κερδίζει. Από εκεί

και πέρα η ομάδα έχει κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό. Αν κοιτάξουμε λίγο την στατιστική, ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Άρης είναι αυτοί που έχουν κάνει την καλύτερη συγκομιδή στον δεύτερο γύρο στον οποίο όμως μπήκαμε με ένα μεγάλο μειονέκτημα, ώστε να προλάβουμε τα πλέι οφ, όντας αρκετούς βαθμούς πίσω. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον τελικό στόχο. Ελπίζω οι οπαδοί της ομάδας να αναγνωρίσουν την σκληρή δουλειά την οποία κάναμε, αλλά και τον επαγγελματισμό και το πάθος που δείξαμε. Και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίσουμε και τα τρία επόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα. Διότι, πέρα από το ότι είναι υποχρέωση μας να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, η ομάδα έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες και όσο συμβαίνει αυτό θα συνεχίσει να διεκδικεί μέσα στο γήπεδο την είσοδο στα πλέι οφ".

Keywords
Τυχαία Θέματα