Κρίσιμη για ΠΑΟ η 18η Απριλίου

08:57 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 18 Απριλίου θα κριθεί αν ο Παναθηναϊκός θα σωθεί ή θα οδηγηθεί σε πτώχευση. Σε περίπτωση που στην Γ.Σ. δεν ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τις μετοχές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη τότε θα οριστεί νέα Γενική Συνέλευση για τον Μάιο ενώ την ίδια ώρα τα προβλήματα θα πολλαπλασιάζονται.
Ήδη οι άνθρωποι

της ΠΑΕ ζήτησαν από τους μετόχους να βάλουν λεφτά για τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας όπως η μετακίνηση και η διαμονή στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει διαθέσει 70.000 ευρώ ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να "σφραγίσει" εισιτήρια για τα παιχνίδια των πλέι οφ και να μην διασυρθεί.
Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια ώστε Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος να έρθουν πιο κοντά και να βρεθεί ένα κοινό σημείο επαφής ωστόσο κάτι τέτοιο, αυτή την στιγμή δείχνει αδύνατο.
Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές, που παραμένουν απλήρωτοι, θα αποφασίσουν μετά τα παιχνίδια των πλέι οφ αν θα καταθέσουν προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα