«Με τη σοφία της Αρχαίας Ελλάδας»

00:23 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας Ανδρών επιβλήθηκε του Φλόριντα Στέιτ, σε φιλικό στα Δύο Αοράκια, αλλά ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του. «Δεν είχαμε τη μέγιστη συγκέντρωση. Θα ήθελα η εθνική ομάδα να έχει την ίδια σοφία που υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα. Εάν δεν είμαστε ταπεινοί και δεν έχουν την αυτοσυγκέντρωση που πρέπει δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Αυτά τα στοιχεία τα είχαμε μόνο για λίγα λεπτά σήμερα (17/08). Είπε ακόμα...

Για τον

παίκτη που ξεχώρισε από το σημερινό (17/08) φιλικό: «Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας σήμερα (17/08) ήταν ο Βασίλης Καββαδάς. Το ρώτησα και στα αποδυτήρια. Οι περισσότεροι παίκτες μου πιστεύω πως συμφώνησαν μαζί μου».

Για το εάν είναι θυμωμένος από την εμφάνιση των Ελλήνων διεθνών: «Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε. Δεν είμαι νευριασμένος με την ομάδα μου. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς σήμερα (17/08). Ευτυχώς που έχουμε τώρα αυτά τα προβλήματα, γιατί έχουμε το χρόνο να βρούμε τις λύσεις. Δεν με ανησυχούν ποτέ τα προβλήματα, αλλά οι λύσεις τους. Πρέπει να επιτύχουμε με δουλειά, όχι με το στόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα