Η απόδραση των... 10

21:20 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ-ΒΕΡΟΙΑ 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ)


Με τον βαθμό της ισοπαλίας, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στην συνέχεια, έφυγε από τα Χανιά η Βέροια

καθώς, παρότι τα δεδομένα ήταν εναντίον της, μπόρεσε να πάρει την ισοπαλία από τον Πλατανιά με σκορ 2-2.
Στο πρώτο 20λεπτο καμία από τις δυο ομάδες δεν έκανε την μεγάλη φάση με τον Πλατανιά Χανίων να παίρνει το προβάδισμα στο 28ο λεπτό όταν ο Ναζλίδης εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Τζημογιάννη και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Μοράλ βρέθηκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Τζημογιάννης αυτή την φορά αντέδρασε σωστά βάζοντας την κόντρα και αποτρέποντας το 2-0.
Πάντως η κρητική ομάδα πέτυχε το δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα καθώς στο 41ο λεπτό ο Φανούρης Γουνδουλάκης βρέθηκε μόνος στην μεγάλη περιοχή, αρχικά νικήθηκε από τον Αναστασόπουλο, αλλά πήρε το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Πλατανιά Χανίων.
Στην επανάληψη ο Πλατανιάς έδειχνε να ελέγχει το ματς αλλά στο 62ο λεπτό η Βέροια μείωσε σε 2-1 με τον Σέρβο επιθετικό Μίλιαν Μρντάκοβιτς. Η μπάλα αρχικά βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γεωργαλλίδη, έφτασε στον Καλτσά που σέντραρε και ο Μρντάκοβιτς με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
Το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον και πάνω που η Βέροια είχε αναθαρρήσει έρχεται η φάση του 76ου λεπτού όταν ο Αποστολόπουλος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ναζλίδη αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.
Ο Πλατανιάς με αριθμητικό πελονέκτημα βγήκε μπροστά για να βάλει το τρίτο γκολ και στο 82' ο Ναζλίδης έδωσε στον Μπέλιτς αυτός βρήκε τον Πόποβιτς ο οποίος σούταρε αλλά ο Αναστασόπουλος κράτησε το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας της Βέροιας αντέδρασε και πάλι σωτήρια όταν έβγαλε την μπάλα πάνω στην γραμμή έπειτα από κόντρα.
Και αφού ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να σκοράρει στις δυο προηγούμενες φάσεις, η Βέροια τον τιμώρησε στο 85ο λεπτό με τον Παυλίδη να βγάζει μπαλιά στον Μρντάκοβιτς που από κανονική θέση πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-2 που έμεινε ως το τέλος.

Πλατανιάς: Γεωργαλλίδης, Σέρα Ρούμπιο, Ιντζίδης, Βάσκο Φερνάντες, Εμίντιο Ραφαέλ, Αγκιλέρα (86' Γιακουμάκης), Στόλερ (65' Σιώπης), Μπέλιτς, Μοράλ (78' Πόποβιτς), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Τραπ, Βεργώνης, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Σεγκούντο (68' Μάνος), Μπαργκάν (57' Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα